USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Які вони – курси програмування*

15 Вересня 2021 14:35
Курси програмування: просто про складне

В Україні зараз працює кілька сотень компаній, що пропонують послуги з навчання програмування. Але далеко не всі з них гарантують високий рівень знань і взагалі дійсно будуть вам корисними. Якщо налаштовані вчитись, опановувати нове, шукайте хорошу школу програмування. Робити це зручно по відгуках та рейтингах. Ознайомитись з доступними програмами та цінами ви можете за посиланням https://itea.ua/. До речі, курси ITEA є одними з найвідоміших на ринку. Вони гарантують високу якість знань, індивідуальний підхід до кожного учня.

Скільки тривають хороші ІТ-курси

Мінімально 2-3 місяці, є програми, розраховані на пів року. За цей час реально опанувати нову систему, отримати необхідні знання та практичні навички. Короткострокові варіанти розраховані на програмістів, що бажають у стислий термін отримати певний досвід. Якщо база є, це реально, для новачків інтенсиви – марна трата часу та грошей.

Практика має входити до складу навчального курсу. Бажано, щоб її було стільки ж, скільки теорії. Без практики ви дізнаєтеся багато корисного, яке дуже швидко забудете. Інший момент – програміст має не знати, а вміти робити.

Хто вони – викладачі?

Тут також можливі варіанти. Ваша задача знайти досвідченого фахівця, що давно працює, пройшов чималий шлях й може поділитись корисними знаннями з вами. Викладачі, які працюють десь та якось, все життя навчають інших, а самі заробляють мало, – теоретики. Дійсно, і вони можуть дати вам щось корисне, але це не точно. Хочете отримати максимальні результати? Шукайте ментора з неабиякою кваліфікацією. Стаж – не менше 5 років, портфоліо – так. І ще момент – викладач має вміти доносити інформацію до учнів. Якщо є така можливість, відвідайте пробне заняття до запису в групу.

Soft skills – вони також потрібні?

Так, і відповідні знання дають на курсах. Без софт скілс ви не зможете ефективно працювати в колективі, співпрацювати у команді. Якщо налаштовані на перспективну роботу у галузі, важливий кожен нюанс. Отже, Soft skills у програмі мають бути.

Працевлаштування

Великі школи пропонують своїм учням таку можливість. Її наявність – дійсно плюс. Одразу після отримання диплома ви почнете працювати, набувати досвід, заробляти гроші. Потім за бажанням знайдете інше місце – тим паче з досвідом це робити простіше. Багато хто з новачків ростуть вже на першому місці роботи, отримають гарну зарплату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus