USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Забудовник ЛДБК встановив вуличні тренажери біля ЖК «Caramel Residence»*

26 Травня 2020 10:03
Сучасний спортивний майданчик для активних і спортивних мешканців з’явився поруч луцької новобудови завдяки ініціативі компанії-забудовнику, яка дбає про своїх мешканців.

Вуличні тренажери для занять спортом біля ЖК «Caramel Residence» днями встановила Будівельна компанія ЛДБК. Віднедавна мешканці комплексу, які дбають про своє здоров’я і регулярно займаються фізичними вправами можуть не тільки організовувати пробіжки доріжками прилеглого парку, а й користуватися тренажерами.

Вуличні тренажери – це чергова виконана обіцянка, яку компанія дала клієнтам на початку будівництва, зауважує керівник відділу маркетингу Ірина Кушпель.

«Ми щоразу наголошуємо, що житло від ЛДБК – це не просто квадратні метри, а цілий комплекс деталей для комфортного життя. Адже купуючи квартиру в нашому ЖК, клієнти отримують не тільки помешкання. Вони отримують економію часу завдяки вдалому розташуванню. Вони отримують свіже повітря, адже поруч – парк. Вони отримують, зрештою, зручну територію з ліхтарями, лавками, смітниками. Бо забудовник подбав навіть про ці дрібниці. І, як обіцяли, для наших мешканців облаштували вуличні тренажери, які підбирали, керуючись порадами фахівців, щоб майбутнім мешканцям було максимально комфортно тут займатися спортом», - пояснює вона.
Ірина переконує: до вибору постачальника компанія ЛДБК підійшла надзвичайно відповідально. Про те, щоб замовити обладнання від сумнівного виробника, аби воно було дешевше, навіть не йшлося. Адже це – безпека. Такі речі мусять бути надійними, відповідати вимогам техніки безпеки, бути сертифікованими. Саме тому обирали обладнання у відомого виробника «Інтер Атлетика», у якого замовляють спортивне обладнання та тренажери для спортивних залів. Причому намагалися обрати саме ті тренажери, які є найбільш популярні серед любителів спорту.
Проінспектувати майданчик для занять спортом біля ЖК «Caramel Residence» ми попросили відомого луцького тренера Антона Яловика. З його слів, на такому майданчику одночасно різними комплексами вправ можуть займатися близько 20 осіб. Самі тренажери нескладні, але охоплюють основну групу вправ для тренування м’язів спини, рук, ніг, грудної клітки.
«Тут достатньо тренажерів, щоб зробити комплекси вправ на всі групи м’язів. Я, звісно, фанат, і зробив би ще більший майданчик, можливо, додав ще декілька станків. Але для більшості людей, які займаються спортом для оздоровлення, тренажерів більш ніж достатньо. Головне це бажання і усвідомлення власних потреб. Спорт - це не уроки фізкультури, які ми ненавиділи в школі. Це – вправи, які дозволяють нам виправляти структуру тіла, поставу, які дозволяють нам залишатися довго здоровими і повними сил та енергії. Звичайно, займаючись на таких майданчиках треба знати техніку виконання вправ, аби не нашкодити собі. І, звісно, велику роль в заняттях спортом грає мотивація. Хоча б 30 хвилин занять в день будуть повністю закривати потребу рухової активності дорослої людини. Людина має для себе вирішити: чи подивитися півгодини серіал чи присвятити цей час собі та своєму здоров’ю», - зауважує тренер.
Він додає: це дуже добре, що такі майданчики облаштовують поруч з будинками і мешканці можуть спокійно в будь-який час вийти і позайматися спортом. Свіже повітря, сонячне проміння – це саме те, що потрібно організму для здоров’я. Та й дуже зручно, коли майданчик розташований поруч з будинком: вийшов, потренувався, повернувся додому, щоб прийняти душ і займайся власними справами. Головне це усвідомлення того, що спорт – це не забаганка чи данина моді, а потреба організму, як їжа чи сон.

Саме турбота про мешканців ЖК «Caramel Residence», їх дозвілля та здоров’я спонукала забудовника ще на стадії проекту передбачити місце для встановлення вуличних тренажерів. І від цієї обіцянки компанія ЛДБК не відмовилася, а втілила якомога якісніше.

За більш детальною інформацією щодо квартир у комплексі звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 26 Травня 2020 11:47
Коли вандали зруйнують ?
Лучанин Показати IP 26 Травня 2020 13:20
Класно. там би ще паркінг чи підземний чи на 2-3 поверхи побудувати...
Саша Показати IP 26 Травня 2020 16:49
надоїло. Чого нема де пива випити? вобли з"їсти, побухати з мужиками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus