USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Затишок в кожному будинку*

25 Лютого 2021 14:52
При створенні інтер'єру будинку або офісу важливе значення має вибір світлотехніки, яка багато в чому визначає не тільки рівень освітлення, але й надає приміщенню певний стиль. Підбір люстр і світильників вимагає особливої уваги, адже вони формують центральне джерело світла, а також є елементом прикраси інтер'єру.

Світлотехніка для всіх

У каталозі компанії https://www.brille.ua/ua/ представлений великий вибір світлотехнічної продукції, яка задовольнить запити навіть найвимогливіших клієнтів:

● Люстри. Виконують роль основного джерела освітлення, при цьому надають приміщенню особливий шарм. Для певного інтер'єру необхідно вибирати відповідну люстру, адже тільки в цьому випадку вона буде гармоніювати із загальним дизайном приміщення. Щоб грамотно вибирати люстри рекомендується ознайомитися з наступною статтею https://www.brille.ua/ua/kak-vybrat-lyustru/. У каталозі можна знайти люстри для дому та офісу, які обов'язково допоможуть покращити інтер'єр!

● Бра. Настінні світильники, які є додатковим джерелом світла. Протягом багатьох десятків років бра не втратили своєї актуальності, і з успіхом застосовуються для створення особливого «домашнього» затишку в квартирі або приватному будинку.

● Вуличні світильники. З приходом тепла багато городян їдуть на дачі та заміські ділянки, щоб насолодитися усіма принадами відпочинку на природі. Аби з настанням сутінків не залишитися без освітлення, необхідні вуличні світильники, які дозволять весело проводити час в компанії близьких і друзів до самої пізньої ночі. Крім цього, деякі моделі вуличних світильників здатні працювати в автономному режимі, заряджаючись від сонячного світла.

● Лампи. В асортименті компанії представлений великий вибір ламп від провідних виробників. При необхідності можна замовити лампи в ретро-стилі, які будуть чудово виглядати в будь-якому інтер'єрі.

Важливо: щоб дізнатися про грамотне розташування джерел світла в приміщенні, рекомендуємо ознайомитися з наступною статтею: https://www.brille.ua/ua/zonirovanie-kvartiry/.

І це далеко не весь перелік продукції, яку Ви можете знайти в каталозі компанії Brille. Приходьте в 1 з 25 мережевих магазинів, розташованих по всій території України, або робіть своє перше замовлення в інтернет - магазині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus