USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завдяки його підтримці у Луцьку вдалось вирішити багато проблем, – люди справи підтримують Ігоря Палицю*

16 Липня 2019 17:16
Луцьк у парламенті повинен представляти ефективний і досвідчений управлінець, якого поважають і якому довіряють. Саме такою людиною є Ігор Палиця, переконані люди справи.

На думку народного депутата І скликання Андрія Бондарчука, Ігор Палиця у Верховній Раді буде достойно представляти не лише інтереси Луцька, а й Волині загалом.

«Ігор Палиця багато зробив для Луцька, для Волині. І я думаю, що якщо ми оберемо його, то він буде достойно представляти інтереси Луцька, Волині, і в нього будуть ще більші можливості для реалізації планів розвитку міста».

Голова правління ОСББ «Вікторія-Луцьк-1» Петро Бойко каже, що завдяки ініціативі та підтримці Ігоря Палиці та Фонду «Тільки разом» багатьом ОСББ вдалося вирішити багато проблеми.

«Ігор Петрович Палиця гідний бути депутатом Верховної Ради від міста Луцька, бо, завдячуючи його ініціативі, його підтримці багато ОСББ у Луцьку вирішили свої нагальні проблеми. Це – ремонт покрівлі, благоустрій прибудинкових територій, ремонт інженерних комунікацій. На ці всі проекти Ігор Петрович зі своїм Фондом виділяв значні кошти. Завдяки цьому багато проблем у Луцьку було вирішено».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 16 Липня 2019 17:28
Проблена зі смородом у Луцьку !
Лучанин до Анонім Показати IP 16 Липня 2019 23:00
Слухайте, а чого ніхто не згадує про діючого нардепа Лапіна??!!! Що він зробив за стільки років для того, щоб не смерділо в Луцьку? За 5 років ну хоч щось корисне, ну хоч для когось? Відповідь - НІЧОГО!!!! То давайте оцінювати людей по справах. Реальних. Палиця єдиний, хто стільки років вкладає в місто, в молодь, в освіту, медицину, не дивлячись на те нардеп він чи ні! Звичайно, тільки Палиця! P.S. з Палицею не знайомий, не родич, в нього не працюю.
Анонім Показати IP 16 Липня 2019 20:37
Мінуси ставлять ті, хто втратив нюх та клепку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus