USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Золота осінь у Луцькому зоопарку. Фото

16 Жовтня 2017 12:10
Нині - вихідний, а на вулиці - сприятлива для прогулянки на свіжому повітрі погода. Тож, потішившись ранковою кавою, одягайтеся зручно-тепло - і гайда до Луцького зоопарку, насолоджуватися спогляданням-спілкуванням із нашими підопічними та милуватися різнобарв'ям дерев, кущів та квітів, запрошують лучан та гостей міста на сторінці зоопарку у Фейсбуці.

"Все це створено дбайливими руками працівників нашого комунального підприємства і вже стало звичними для наших постійний відвідувачів. Але, разом із тим, щохвилини вражає неповторною красою кожного, хто дивиться на пейзажі на нашій території не тільки очима, а й серцем. Як Олег Міткевич, який зберіг миттєвості на світлинах.

Наша колекція щоразу поповнюється. Наприклад, луцький "прописці" нових мешканців - яків - лише тиждень. А загалом у нас 93 види тварин і птахів, 400 особин!

Працюємо щодня, без свят і вихідних, з 10.00 до 18.00. Вартість дитячого квитка - 25 гривень, дорослого - 40. Пенсіонерам і студентам, за наявності документів, що це підтверджують, - знижки", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олена Показати IP 17 Жовтня 2017 20:47
Краса !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus