USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині десятикласник двічі протягом року обікрав магазин на 12 тис.

30 Січня 2022 20:36
На Волині судили учня 10 класу, який двічі протягом року обікрав магазин майже на 12 тисяч гривень.

Про це стало відомо з вироку Горохівського районного суду Волинської області.

Учень Борочичевського ліцею, що в Луцькому районі, торік здійснив дві крадіжки з продуктового магазину – 25 лютого та 1 жовтня. Крадій проникав у приміщення вночі та виносив з магазину переважно алкоголь та гроші. Загальна сума збитків – 11 тисяч 909 гривень.

У суді школяр визнав свою вину, розповівши, що після першої крадіжки переніс продукти до будинку-пустки. Проте, під час другої крадіжки магазину, його затримали працівники поліції.

Врахувавши те, що хлопець не досяг повноліття та щиро розкаявся у злочинах, реальний строк у 3,5 року суд замінив двома роками умовного покарання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 30 Січня 2022 21:13
На нари потрібно було кинути малолітнього розбишаку. Незабаром чекайте від нього наступного нальоту, а то й чого гіршого.
Олесь до Олег Показати IP 31 Січня 2022 09:54
От звідки скільки злості і байдужості в нас . А не взяти того хлопця і сісти поговорити , вивчити ситуацію що його підштовхнуло до такого вчинка і провести якусь психологічну підготовку , може він захоче виправитися і розкаятися ,. Допомогти нехоче ніхто а от всіх на нари і всіх розстріляти ... якісь ми становимося дуже жорстокі оден до одного , скоро житемемо хуже стої вовків і оден одного позагризаемо .
Лучанка Т Показати IP 1 Лютого 2022 21:24
Дали умовне покарання. Побачим, як він усвідомив свої дії! Це дуже м‘яко. Сподіваюсь, що мізки увімкнуться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus