USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку 63-річний педофіл розбещував доньок, а тепер взявся за 7-річну внучку

10 Грудня 2020 18:15
Зять 63-річного лучанина підозрює свого тестя у розбещенні семирічної доньки. Дитина зізналася батькові, що своєрідні «пестощі» літній чоловік пропонував їй неодноразово, мастурбував при ній та за відмову «любити» карав фізично. Водночас, дізнавшись зі слів доньки про інцидент, у мами дівчинки стався нервовий зрив, оскільки вона сама у дитинстві неодноразово потерпала від домагань рідного батька.

Про пікантну і водночас жахливу ситуацію, що трапилась у його родині, розповів батько семирічної Варвари Едуард Г.

Зі слів чоловіка, перебуваючи із дружиною в окремому приміщенні, він почув дивні звуки, що долинали зі спальні дитини. Прибігши у кімнату, подружжя застало роздягнену дівчинку та її 63-річного дідуся Петра В. На запитання, чому кричала, дитина відповіла, мовляв, «дід робив їй боляче», торкаючись статевих органів.
«Коли моя дружина Руслана дізналася те, про що розповіла донька, у неї почалася істерика. Виявилося, що в дитинстві вона та її рідна сестра Олександра також неодноразово потерпали від домагань рідного батька. Через нього до 15 років спали у спортивних костюмах, постійно тікали з дому. Жінка про все мені розповіла. Про все знала її мати Галина, яка нічого не робила, щоб захистити доньок. Тепер у мене рухнуло все. Мої дівчата у сім’ї ходять чорні від горя. Щодня їм доводиться перетинатися в одному домі з цим покидьком. Ми з 15-річним сином, якби могли, убили б його. Але це не варіант, бо будемо винуваті, що «образили дідуся», і ніхто нічого не доведе. Не хочу калічити життя сину і сам сідати за ґрати. Але хочу законного покарання для цього збоченця», – каже лучанин.

Зі слів Едуарда, 24 листопада він разом із дружиною, її сестрою та семирічною донькою звернулися до поліції. Однак, наголошує чоловік, у поліції у них просто відібрали пояснення і «провели бесіду» з тестем, який, зрештою, заявив, що йдеться про квартирне питання, мовляв, його «обмовляють, бо хочуть виселити з хати».

«Моя дружина – власниця житла. Якби ми хотіли, і так його вигнали б. Навіщо нам це все, ще й спекулюючи на долі дитини?» – обурюється чоловік.

Своєю чергою, і мама дівчинки, і її сестра зізналися, що в дитинстві та у підлітковому віці рідний батько торкався до статевих органів та мастурбував у їхній присутності.

«Коли дружина почула, що сталося з нашою донькою, вона накинулася на старого з кулаками і криками: «Я ж просила тебе, хоча б Варю не чіпай!» За останній рік ми з дружиною помітили разючі зміни у поведінці дитини. У 5 років донька вже знала літери алфавіту, читала по складах. Але тепер у школі вона не читає, не пише, не спілкується з однолітками. Поводить себе неадекватно – кричить, плаче, особливо коли починаю її розпитувати про пережите. Каже, що не любить дідуся, бо той б’є її, зокрема по спині, і каже, що таким чином навчить її себе «любити», – ледве стримуючи себе від гніву розповідає Едуард.

Також чоловік зізнається: будучи годувальником у сім’ї, не може спокійно відлучатися на роботу, адже віднедавна його донька і дружина панічно бояться лишатися удома.

Поки що окремо від кривдника родина жити не може через фінансові труднощі. Проте Едуард запевняє, що робить усе можливе, аби відокремитися від тестя, хоча житло, до слова, належить його законній дружині.

«Виходить, що через нього ми маємо покидати власний дім? Я прошу поліцію зреагувати на ситуацію і не доводити мене й мого сина до гріха та в’язниці у разі ігнорування та замовчування ситуації», – наголосив насамкінець батько сімейства.

Як повідомили в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини в Головному управлінні нацполіції у Волинській області, стосовно цього факту в батьків відібрана заява та пояснення, поліція перевіряє інформацію про цей інцидент та після спілкування з дитиною та психологами у відомстві прийматимуть рішення про внесення справи в ЄРДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
!!!! Показати IP 10 Грудня 2020 18:29
дед молодец! хорошо .что на зятя пока глаз не положил!...
Наталія Показати IP 10 Грудня 2020 18:31
Чого ще чекає поліція і ювенальні служби??? Довічно у клітку старого збоченця.
Ігор луцький до Наталія Показати IP 10 Грудня 2020 19:12
Тож знаєте як в нашій поліції,скажуть ,,тож він нікого не вбив,нікого не згвалтував".А ще презумпція не винуватості,європейська толерантність...і не можна діда за грати.бо внього будуть моральні страждання.
Я Показати IP 10 Грудня 2020 19:14
Копняка під зад старому збоченцю. І ще приплатити місцевим хуліганам, щоб руки його паскудні переламали. Падло старе. А жінка його не краща. Та ти за своїх дочок повинна була горло скотиняці перегризти зубами. Дуже надіюсь, що поліція візьметься за цю справу і педофіл потрапить за грати. І там йому покажуть, що таке буди беззахистною жертвою сексуального насилля. А мамі, її сестрі і маленькій дівчинці обов'язково треба звернутися до психолога. Це ж страшна психологічна травма...
Pavlo Показати IP 10 Грудня 2020 19:36
Дід то може і збоченець, але з правом власності на квартиру тут однозначно, щось не так!
Лучанка Показати IP 10 Грудня 2020 21:09
Якщо в дитинстві батько приставав до дочок, то чому мати не думала про те, що старий може почати приставати до внучки. Чи можливо знала, що вже пристає, але, з якоїсь причини мовчала про це так як колись мовчала її мати. Як можна жити в одній хаті і два роки батькам не бачити що щось коїться з дитиною. В першу чергу за це мають відповідати батьки, а старого педофіла потрібно було вже давно посадити. З дитиною зараз мають працювати психологи, дитину терміново потрібно вилучати з сімї.
Правда Показати IP 11 Грудня 2020 09:14
Наша поліція взагалі нінащо не здатна, моїх сусідів постійно донімає брат, то газ виключить, то труби на воду поперерізає, то в хаті розкладе вогнище,(хоча власником хати є одна з його сестер) вони ту названу поліцію викликають на день пару раз, однак коли вони приїзджають - той брат вийде до них обізве нецензурними словами, може ще з вікна показати їм свою 5 точку, поливає поліцейські машини бензином і йому за це все абсолютно нічого. Скільки років це твориться це жах, однак наша поліція бездіє .Всі начальники поліції все це знають як жіночки яким далеко за 60 потерпають від домашнього насильства свого брата однак нічого не роблять. Так і з цим дідом вони нічого не хочуть робити, хоча за дане діяння є кримінальна відповідальність. Напрошується висновок навіщо на волині такі поліціанти їх начальники які не можуть справитись з такими верствами населення.
До до Правда Показати IP 11 Грудня 2020 14:09
а ви неправдиво і однобоко змалювали змалювали цю ситуацію, і не сусідка ви зовсім.
До до Правда до До Показати IP 12 Грудня 2020 00:40
Не знаєте ситуації, то не пишіть. А може ви "друг" того брата?
Варвара Показати IP 11 Грудня 2020 09:20
Бідна дитина! Це травма не все життя(( і це вона буде завжди пам!ятати( А для педофілів протрібне покарання,але не з нашими законами,нажаль
Справедливість Показати IP 11 Грудня 2020 09:22
розумію,що не гуманно--- але таких педофілів розстрілювати!
123456 Показати IP 11 Грудня 2020 09:33
А зать безрукий???? Чи боїться статтю за якою ніколи не карають? Да дай дроздів тікі не зламай нічого...
Анонім Показати IP 11 Грудня 2020 09:48
вигнати старого з хати. і не переживати через це. . батько такого ніколи б не зробив а цей не батько а ч*о старе
Вазген Показати IP 12 Грудня 2020 10:03
На недільну його в Маневицьку колонію !!! Там відпаде бажання взагалі думати про секс, тим більше з дітками! А зять дійсно сцикло якесь. Дай мзди тому уроду... Відбий причандали ...І по всьому . А то шукають допомоги у поліції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus