USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Українці Білодід і Зантарая виграли «золото» на Євроіграх-2019

22 Червня 2019 19:34
Чемпіонка світу з дзюдо, українка Дар’я Білодід виграла перше «золото» на ІІ Європейських іграх, що проходять у Мінську (Білорусь).

18-річна Білодід виборола золоту медаль у ваговій категорії до 48 кг, завдавши поразки у фіналі чинній чемпіонці Європи, 24-річній росіянці Ірині Долговій, повідомляє Укрінформ.

В іншому поєдинку за «золото» Європейських ігор столичний дзюдоїст Георгій Зантарая (66 кг) зустрівся з італійцем Маттео Медвесом і теж виборов найвищу нагороду.

«Є золотий дубль Георгія Зантарая! Як і два роки тому, Георгій підтримав золотий почин Дар’ї та став триразовим чемпіоном Європи!», – повідомили у Федерації дзюдо України 22 червня.

Європейські ігри стартували у Мінську напередодні і триватимуть до 30 червня, за цей час буде розіграно 200 комплектів нагород у 15 видах спорту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus