USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

26 березня: дні народження, події, факти

26 Березня 2017 00:00
День народження 26 березня святкує випусковий редактор Інформаційного агентства Волинські Новини Богдана Мацюк. Колеги бажають іменинниці міцного здоров'я, натхнення та життєвого позитиву. Нехай світ навколо тебе буде яскравим і привітним, а кожна мить несе тепло і затишок. Бажаємо кожного дня знаходити енергію для звершення маленьких перемог і привід радіти простим речам.

Також день народження відзначають сьогодні головний лікар центру надання екстреної медичної допомоги і медицини катастроф у Волинській області Олег Куц та екс–заступник начальника головного управління агропромислового розвитку Ксенофонт Мартинюк.
Олег Куц
Олег Куц
Інформаційне агентство Волинські Новини вітає усіх, хто народився у цей день, святкує день ангела і відзначає професійне свято. Бажає міцного здоров'я на багато років життя, успіхів, родинного щастя й добробуту, прихильності фортуни та здійснення всіх ваших задумів.

Іменини за православним календарем святкують Олександр, Христина, Терентій, Никифор, Африкан.

Цього дня – день внутрішніх військ МВС України.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:


Минулого року у цей день у Луцьку жінка через необережність втрапила під колеса автомобіля. Водій вантажівки MAN виїжджав і здійснював поворот праворуч. Жінка поважного віку переходила через дорогу у невстановленому місці. Водій не помітив її в дзеркало заднього виду, тож вона потрапила під заднє праве колесо машини.

Два роки тому організаторку луцької порностудії, засудили до чотирьох з половиною років позбавлення волі. Сутенерством жінка займалася разом із громадянином Німеччини та його дружиною.

У 2014 році Луцьк відвідав один із найвідоміших музикантів нашого часу, лауреат міжнародних конкурсів у Литві, Німеччині, Польщі, Іспанії, України Остап Шутко. Він завітав з концертною програмою класичної музики «Луцьк-Львів. Музичні паралелі».

Окрім того, видання писало про волинянина, який збудував Ейфелеву вежу. Мініатюру Ейфелевої вежі, дивлячись на чорно-білі фото оригіналу, створив майстер з Волині у своєму дворі. Споруду він зробив самостійно.

Народилися:

Цього дня народилися італійський кінорежисер Тінто Брасс («Калігула», «Ключ»), палестинський політик, президент Палестинської автономії Махмуд Аббас, український вчений–криміналіст та історик права Олександр Кістяковський, український поет, прозаїк, публіцист Степан Сапеляк, іспанський футболіст, півзахисник англійського «Арсенала» Мікель Артета, американська співачка, акторка, композиторка Дайана Росс, французький автогонщик Дідьє Піроні, американська кіноактриса Дженніфер Грей («Брудні танці»), англійська кіноакторка Кіра Найтлі («Пірати Карибського моря», «Спокута»).

Сталося:

1845 – у США запатентований медичний пластир

1904 – завершене будівництво та здана в експлуатацію нова будівля Львівського залізничного вокзалу

1933 – Гітлер закли́кав бойкотувати підприємства євреїв

1944 – почалася Одеська наступальна операція

1945 – завершилась битва за Іодзіму — єдина наземна операція японських сил, у якій втрати армії США перевищили їхні власні

1956 – у СРСР відпустка по вагітності збільшена з 77 до 112 днів

1989 – в Радянському Союзі відбулися перші вільні вибори народних депутатів СРСР, які стали початком реальних змін в політичній системі країни

1992 – Верховна Рада України приняла закон «Про внутрішні війська Міністерства внутрішніх справ України». Цей день вважається Днем внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України

1992визначний боксер Майк Тайсон засуджений до шести років ув'язнення за зґвалтування. Через три роки він достроково вийшов на свободу, а потім знову опинився за ґратами

1995 – у перших семи країнах ЄС вступили в дію Шенгенські угоди про скасування візового контролю на кордонах

1999війна в Югославії: серби збили американський літак-«невидимку» F117A

2006 – чергові парламентські вибори в Україні 1929– на екрани СРСР вийшов фільм Олександра Довженка «Арсенал»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вітаю..! Показати IP 26 Березня 2017 11:47
Богданка - красуня )
Друзі Показати IP 26 Березня 2017 12:23
Ми щиро вітаємо Олега Степановича Куця з уродинами. Щастя тобі і добра наш шановний друже. Співаємо тобі многих і благих літ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus