USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

28 травня: події, факти, дні народження

28 Травня 2020 00:00
День народження 28 травня відзначає український співак, колишній соліст гурту «Тартак», шоумен, уродженець Луцька Сашко Положинський.

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає іменинника зі святом та зичить величезного натхнення, завжди відмінних ідей та дивовижних вражень. Нехай гріє сонце, радують близькі та рідні, скрізь чекає удача, щодень здійснюються найзаповітніші мрії, а душу зігріває радість від яскравих моментів!

Також день народження сьогодні відзначає чудовий чоловік та люблячий татусь Сашко Гаврилюк. Зі святом його вітають друзі, рідні, куми та кохана дружина Вікторія.

«Сонечко моє, бажаю тобі завжди бути впевненим в собі та вправним, постійно відчувати мою любов та ніжність, з кожним днем крокувати до своїх вірних цілей та світлих мрій, бажаю дорожити своєю сім’єю та залишатися доброю людиною», - шле вітання імениннику дружина.
Сашко Гаврилюк з родиною
Сашко Гаврилюк з родиною
Друзі та колеги вітають зі святом Олександра Пруса (Сан Санича). Йому зичать міцного здоров’я, турботи та уваги близьких, багато світлих і сонячних днів, бадьорості духу та душевного спокою.
Олександр Прус
Олександр Прус
День народження цього дня відзначають депутат Луцької міської ради Микола Яручик, ексдепутат Луцької міської ради, начальник відділу економіки та маркетингу у ДП «Волиньстандартметрологія» Рустам Дячук, колишній народний депутат Ігор Лапін, артисти Волинського обласного академічного драматичного театру Наталія Мельничук та Анна Раєва.

Інформаційне агентство Волинські Новини зичить іменинникам міцного здоров'я, творчих успіхів, позитивного ставлення до життя та оптимізму! Нехай тепло і затишок завжди наповнюють ваш дім, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання виконуються при одній думці про них.
Микола Яручик
Микола Яручик
Рустам Дячук
Рустам Дячук
Наталія Мельничук
Наталія Мельничук
Іменини за православним календарем святкують Дмитро, Макар та Анастасія.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:

Минулоріч редакція інформувала про те, що найкращим бомбардиром Вищої ліги і Кубка України серед жінок стала 19-річна гравчиня володимир-волинської команди «Ладомир» і збірної України WU-19 з футболу Вікторія Гірин.

Також рік тому цього дня у Луцькій міськраді посмертно вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня Андрію Єлістратову.

2018 ми писали про фестиваль сім’ї в Луцьку, під час якого проводили подружній челендж, змагання за звання супер-тата та численні розваги для дітей.

У 2017 році невідомі вдерлися в офіс волинського обласного осередку партії «Опозиційний блок» і винесли звідти гроші, техніку та інші цінності. Зловмисники проникли до офісу через вікно в туалеті на 2 поверсі.

Чотири роки тому лучанка Яна Беломоїна стала першою у рейтингу Міжнародного Союзу Велосипедистів у категорії крос-кантрі «Жінки-Еліта».

У 2015 році студенти Луцького національного технічного університету намалювали портрети бійців АТО, які стали доповненням до виставки «Неоголошена війна. Волинський рахунок».

Народилися:

Цього дня народилися американський бізнесмен, засновник першої у світі меблевої фабрики Ламберт Хічкок, англійський письменник, автор романів про супершпигуна Джеймса Бонда Ієн Флемінг, австралійська поп-співачка й акторка Кайлі Міноуг.

Сталося:

1742 — у Лондоні відкрився перший у світі критий плавальний басейн.

1923 — генеральний прокурор США оголосив, що жінки мають право носити штани де завгодно й коли їм це заманеться.

1957 — у США заснована Національна академія грамзапису, що вручає одну з найпрестижніших премій у світі музики — «Греммі».

1985— команда київське «Динамо» забила свій 2000-й гол у чемпіонатах СРСР.

1987 — 19-річний німецький льотчик-аматор Матіас Руст на спортивному літаку приземлився на Красній площі у Москві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus