USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

3D-фонтан з амфітеатром у центрі Луцька облаштують до кінця літа

28 Січня 2020 13:52
Роботи з проведення капітального ремонту фонтану з влаштуванням комплексу рекреаційних споруд на Театральному майдані в Луцьку планують розпочати на початку березня.

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосило комунальне підприємство «Луцькводоканал». Тендерні пропозиції прийматимуть до 9 лютого, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 10 лютого.

Очікувана вартість капітального ремонту фонтану становить 16,215 мільйона гривень.

Йдеться про такі роботи: розбирання старих бетонних конструкцій, розробка ґрунту, гідроізоляція, заземлення, прокладання трубопроводів, електромонтажні роботи, монтаж обладнання та матеріалів фонтану, пусконалагоджувальні роботи, облаштування амфітеатру тощо.

Відзначимо, що площа фонтану сягатиме близько 10х10 метрів. Він буде «сухого» типу – різнокольорові струмені битимуть буквально з-під землі, а у вимкненому стані фонтан перетворюватиметься на площу, якою можна буде ходити.

Окрім того, як інформували раніше, будуть музичний супровід, 3D-шоу та амфітеатр для глядачів.
Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід.

Усі роботи планують здійснити в період із 1 березня до 20 серпня 2020 року.

Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ну просто Показати IP 28 Січня 2020 14:59
10м х 10 м =16,215 мільйона гривень. Тобто 1 квадратний метр = 1,6215 мільйона гривень. Ще й тендер виграє яка небуть фірма з приставкою ЕКО, може Рівненська, Житомирська Львівська чи Київська. Нам для повного щастя не вистачає (під час війни) ФОНТАНА
лучанка до ну просто Показати IP 28 Січня 2020 18:39
Такі кошториси у міськраді. Вони за утеплення триповерхового будинку пінопластом хочуть збити з мешканців на умовах співфінансування 8,5 млн грн, а тут такий простір для маневру-фонтан. У мене лише одне питання : чому у бідній, занедбаній країні ціни на все, як у Швейцарії, а якість виконання ,як у Нігерії.
лучанин Показати IP 28 Січня 2020 15:48
це кошти міста, і фонтан в центрі був там давно. Україна фактично, ні кому війни не об‘являла і Україні теж ніхто не об‘являв. Є конфлікт з Підорашою, але, що тепер, закритися по домівках, розвалити місто і зробити його таким, як після бомбардувань. Гроші на армію треба забрати в тих андонів, які розвалювали її, Ющенко, Янукович і Порошенко, останній п...ив, вже під час прямого конфлікту. Фонтан буде гарною прикрасою міста.
Містянка Показати IP 28 Січня 2020 16:04
Серйозно? Це максимум вашої фантазії? Варто було чекати майже 20 років, щоб придумати цей витвір мистецтва за такі гроші! Обов"язково внесуть даний "шедевр" до Всесвітньо-культурної спадщини як неповторний та вишуканий об"єкт.
Горпив Показати IP 28 Січня 2020 17:37
Дуже вдале вирішення питання. Фонтан музичний? Музика може бути світською з палацу культури та театру та духовна з собору.
111 Показати IP 28 Січня 2020 17:40
Не вистачає слів для обурення. Звичайно, наша писанина значить небагато, але варто всім писати свої думки, щоб наші місцеві правителі і володарі знали настрій народу і думали, думали. Час розплати настане.
DM Показати IP 28 Січня 2020 17:40
Китайці за два тижні лікарню на 1000 місць будують(до 3 лютого), а тут фонтан невеличкий пів року збираються мурижити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus