USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Audi Driving Experience у Луцьку відбувся!*

2 Липня 2014 15:45
Компанія «НІКО-Захід», офіційний дилер автомобілів Audi у Львівській області, зробила чудовий подарунок усім прихильникам високих технологій у Луцьку. 27 та 28 червня на території ресторану «Корона Вітовта» відбувся унікальний AudiDrivingExperience, під час якого волиняни отримали унікальну нагоду випробувати в дії флагманів модельного ряду Audi: AudiA5, AudiA6, AudiQ3, AudiQ5 та AudiQ7!

Тест-драйви відбувалися у формі захопливих командних заїздів, що дозволило кожному з учасників випробувати на тест-драйві три обраних автомобілі.

Кожен з учасників Audi Driving Experience отримав море позитивних вражень та незабутніх емоцій, пам’ятні сувеніри від компанії «НІКО-Захід», а також, можливість спробувати вишукані страви європейської кухні.

Відчути себе частиною неперевершеного світу автомобілів Audi змогли близько 100 учасників Audi Driving Experience.

Компанія «НІКО-Захід» щиро дякує усім волинянам за прихильність до бренду Audi та обіцяє і надалі дарувати їм радість від кермування високотехнологічними, потужними та стильними автомобілями цього бренду.

Організаторами заходу виступили: компанія «НІКО-Захід» та юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз».

Страховим партнером заходу стала страхова компанія «ІНГО Україна».

Довідково:

Компанія «НІКО-Захід» - офіційний дилер Audiу Львівській області. Працює на ринку Львівщини з 2003р. Основним видом діяльності є продаж нових автомобілів Audi, їхнє гарантійне та технічне обслуговування, продаж оригінальних запасних частин, аксесуарів для автомобілів, авто косметики.

Компанія входить до складу Групи компаній «НІКО», основними напрямами діяльності якої є: автомобільний бізнес (роздрібні продажі - до складу роздрібної дилерської мережі «НІКО» входить 15 дилерських центрів, які розташовані в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Львові та Чернівцях, сервісне обслуговування, імпорт і дистрибуція), операції фінансового сектора (страхування, фінансування і кредитування, інвестиції і управління активами), будівництво, транспортні, митно-брокерські послуги та корпоративна соціальна відповідальність. У другій половині 2012 року відбудеться відкриття першої черги Автомобільного мегаполісу НІКО - найбільшого автомобільного комплексу, розташованого на Бориспільській трасі на відстані 4 кілометрів від міжнародного аеропорту «Бориспіль». До складу Мегаполісу увійде 5 концептуальних дилерських центрів. Загальна площа комплексу складе 6 ГА. Розмір інвестицій в об'єкт - понад 40 мільйонів долорів США.

Група компаній «НІКО» названа в десятці провідних корпорацій Україні за підсумками дослідження «ГVардия. 500 найбагатших компаній України - 2011», опублікованого видавничим домом «Галицькі контракти». Також за підсумками рейтингу «200 ефективних компаній України», підготованого ВД «Економіка» в 2011 році, роздрібна дилерська мережа НІКО визнана однією з найуспішніших дилерських мереж країни.

Починаючи з 2004 року Група компаній «НІКО» проходить аудит за стандартами МСФЗ (IAS / IFRS) з метою відповідності міжнародним практикам ведення бізнесу та надання партнерам додаткових гарантій надійності та прозорості співпраці з ГК «НІКО».

Детальніше про Групу компаній «НІКО»-www.niko.ua

Номер телефону «гарячої лінії» «НІКО» - 0800 30 38 38, цілодобово.

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, звертайтесь у відділ маркетингу компанії «НІКО-Захід» за телефоном +38 (032) 298-95-49.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ахх, Показати IP 2 Липня 2014 15:56
какая АУДІ ))))) Мне б такую )
ВАлера Показати IP 2 Липня 2014 16:25
Таврію купи!!!!!!!!!!!т телепню

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus