USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Jazz Bez»: джазова зима у Луцьку. ВІДЕО

11 Грудня 2017 20:04
Джазмени з Австралії, Люксембургу, Польщі та України запалювали на луцькій сцени впродовж трьох днів під час міжнародного джаз-фестивалю «Jazz Bez».

Луцьк та місцева публіка назавжди залишаться у серцях музикантів з різних країн та континентів, які зіграли у рамах фестивалю, що об’єднує 16 міст України та Польщі.

Нагадаємо, на сцені обласного театру ляльок 8-10 грудня виступила низка колективів з України, Польщі, Люксембургу та Австралії. Так, космічне австралійське тріо «The Necks» стало окрасою першого фестивального дня. Тоді ж виступили дует «BB Jazz» з Луцька та патріархи українського джазу «Dzyga Jazz Quartet» зі Львова.

Насолоджувалися потужною енергетикою волинської публіки у другий день фестивалю кияни з колективу «Safety-Trio», який виконує авторські композиції з елементами джазу, етно та латино. Michał Martyniuk Triofeat. Jakub Skowronski презентували під час виступу пісню, яку раніше ніколи не виконували на сцені, а музиканти колективу «Adam Jarzmik Quintet» підсумували українсько-польський вечір джазу.

Фінальний день фестивалю відкрив луцький колектив «Резус-блюз», який «загортає» у джазові та блюзові обробки відомі поп-композиції. Продовжили вечір виступом польського колективу «Zamiratchi», що поєднує рок-музику з елементами джазу та ф’южну. Підсумком третього дня фестивалю став виступ тріо з Люксембургу «Dock In Absolute».

Яскраві виступи талановитих колективів – у добірці відео від Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus