USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

«Аби Вас не запакували», – Поліщук до Данильчука, який погрожував депутатам поліцією

8 Квітня 2020 15:23
Депутат міської ради Павло Данильчук, який під час Революції Гідності, прикриваючись патріотичною позицією, збирав «данину» із забудовників та лікарів за можливість й надалі працювати без так званої «люстрації», погрожував своїм колегам поліцією через те, що обранці громади зібрали позачергову сесію для вирішення нагальних питань по боротьбі з COVID-19 на одному зі стадіонів у Луцьку.

Таку «діяльність» депутата-активіста під час 75-ї сесії Луцької міської ради гостро розкритикував депутат, радник міського голови Ігор Поліщук.

Першочергово Ігор Поліщук подякував усім депутатам, хто знайшов можливість прийти на сесійне засідання: «У багатьох людей виникли запитання щодо проведення сесії на стадіоні. Хочу сказати, що ми ухвалили таке рішення у цілях безпеки, адже сесійна зала у міській раді не надто велика, і для чого нам наражати один одного на небезпеку й піднімати статистику міста й області по кількості захворювання на COVID-19. Ми бачимо, що захворювання може проходити безсимптомно, тож людина може хворіти й не здогадуватися про це».

Натомість, Ігор Поліщук наголосив, що серед луцьких депутатів є й такі, як Павло Данильчук, який глузує з того, що обранці громади проводять сесійні засідання на стадіоні.
«Павло Петрович пише у соцмережах, що ми порушуємо постанову Кабміну. То я йому хочу порадити вивчити законодавство глибше або хоча б почитати його. Павло Данильчук натякає, що поліції потрібно приїжджати й «пакувати» та штрафувати депутатів. Дуже шкода, що Павло Петрович не ходить на сесії, під час яких розглядаємо питання по боротьбі з COVID-19. Взагалі відсторонився у той час, коли велика кількість депутатів перейнялися проблемою. Колеги телефонують, пропонують допомогу, власні способи щодо наповнення бюджету тощо. Павлу Петровичу далеко за тридцять, але він жодного дня у своєму житті ніде толком не працював. Я думаю, що саме це наклало відбиток на його поведінку, життя і роботу в міській раді», - обурився депутат.
Також він акцентував, що Павлу Данильчуку, натякаючи поліції, що потрібно приїжджати і когось пакувати, потрібно самому перейматися, аби не запакували його «за бурхливу діяльність, яку він розвинув у 2014-му році, бігаючи по будівництвах, вимагаючи гроші з будівельників, головних лікарів тощо».

«Тому потрібно думати, що писати», - резюмував Поліщук.

Нагадаємо, в березні 2018 року забудовник і депутат Сергій Була повідомив, що Павло Данильчук заробляє на життя тим, що вимагає в забудовників гроші за те, щоб не перешкоджати будівництву багатоквартирних будинків. Зокрема Була розповів, що Данильчук вимагав гроші за «сприяння» і в нього самого.

Зазначимо, що юрист Інституту масової інформації Алі Сафаров не вбачає в діях місцевого органу порушень умов карантину, зокрема й у запрошенні журналістів на стадіон, оскільки на ньому відбувався захід, необхідний для забезпечення роботи органу місцевого самоврядування.

Він нагадав, що, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 2 квітня 2020 р. № 255, в Україні встановлюється карантин, який, зокрема, передбачає заборону до 24 квітня на відвідування спортивних та дитячих майданчиків; проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, за умови забезпечення учасників засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

«Стадіон не є спортивним майданчиком, на ньому відбувається захід, необхідний для забезпечення роботи органу місцевого самоврядування, тому я не вбачаю в діях місцевого органу порушень умов карантину», – зазначив Алі Сафаров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Всезнайко Показати IP 8 Квітня 2020 15:42
Думаю, що ще буде команда "фас" по мародерах-правосеках типу данильчука...
Мда до Всезнайко Показати IP 8 Квітня 2020 21:20
Якусь стареньку фотографію Паші знайшли..певне 2014року, тепер він значно більший...і штанці не 30,а З6 розміру носить
Клава Показати IP 8 Квітня 2020 16:08
Взяли бы да отп*** этого Данилюка ...
марищук Показати IP 8 Квітня 2020 16:16
що ви хочете із Паші 200, який пам"ятники заганяв бронзові
Ліберал Показати IP 8 Квітня 2020 16:20
Жорстко,але вочевидь правда!
Волинь моя, краса мо Показати IP 8 Квітня 2020 16:29
Це правда, подивіться декларацію Данильчука. Звідки у нього такі статки?
лучанка Показати IP 8 Квітня 2020 16:29
Справді? То чому не заводять кримінальну справу, раз збирав? Хай забудовники, лікарі пишуть заяви і вперед. Для таких справ немає терміну давності.
До пашика Показати IP 8 Квітня 2020 16:45
От нероба.... За які квартиру купив, Паша? Де пам'ятник Леніну, злодію?
Читач Показати IP 8 Квітня 2020 16:48
Алі Сафаров: "Стадіон не є спортивним майданчиком". Як це????
Авжеж Показати IP 8 Квітня 2020 16:48
По духу цілком підтримую Поліщука. По рішенню кабміна: депутати демонстративно порушили за що б мала бути відповідальність, адже для простого смертного її застосовують, а для депутатів не можна? По факту: депутати чудово знають що штраф згідно цих порушень ніхто ні на кого згідно чинного законодавства накласти не може і любий протокол по ст. 44-3 КУпАП має бути скасованим.
Оля до Авжеж Показати IP 8 Квітня 2020 19:27
передбачає заборону до 24 квітня на відвідування спортивних та дитячих майданчиків; проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, за умови забезпечення учасників засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками
Вам там зайнятись ні Показати IP 9 Квітня 2020 14:26
Навіщо зараз ця дурня? Я не за і не проти Данильчука, але спочатку треба разом позбутись всіх проросійський сил в Україні це ворог номер 1. І лише після цього розбиратись з цими. А ми чубимось свій зі своїм, а ворог лише тішиться що у нас ніякої єдності немає, тому так і живем(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus