USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Агітки у недозволених місцях розклеюють самі лучани. Партії і штаби – ні при чому. ФОТО

8 Грудня 2009 14:33
 Стовпи на проспекті Волі у Луцьку сьогодні, 8 грудня були обклеєні плакатами із зображеннями Юлії Тимошенко й написом «Україна переможе».
Згідно з Правилами благоустрою міста Луцька «заборонено розміщувати оголошення та інформаційно-агітаційна плакати, рекламу, листівки тощо у невизначених для цього місцях».
Як розповів «ВН» голова Луцької міської партійнол організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт, вчора «бютівці» роздавали плакати із зображенням Юлії Тимошенко. «Наші прибічники, напевно, вирішили їх розклеїти. Ми ж не можемо їм цього заборонити? Крім того, на стовпах розміщені атаційні матеріали й інших кандидатів, наприклад Литвина і Тягнибока» - сказав головний луцький тимошенківець.

В управлінні муніципальної поліції «ВН» повідомили, що працівники управління можуть штрафувати тільки тих осіб, яких спіймають «на гарячому» при розклеюванні передвиборчої реклами в неналежному місці.
«Річ в тому, що ми можемо штрафувати, тільки якщо «зловимо за руку». У іншому випадку – ні», - сказав начальник управління муніципальної поліції Сергій Пилипака.
Він додав, що згідно із закон відповідальність за таке обклеювання стовпів несе або рекламодавець або організація, котра розповсюджувала агітаційні матеріали на підтримку певних політичних сил.

«Не можна знайти крайнього», - стверджує Пилипака. Штаби політичних сил у Луцьку стверджують,що через свою високу свідомість громадськість сама обклеює стовпи.
Сергій Пилипака зауважив, що муніципали поспілкувалися із працівниками більшості штабів політичних сил, проте ці розмови ні до чого не призвели: політики продовжують кивати на свідомих лучан.

Довідково:
Сьогодні, 8 грудня у Луцьку перебуває Президент України Віктор Ющенко. Маршрут його руху містом пролягав в тому числі і проспектом Волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Юка Показати IP 8 Грудня 2009 14:54
уявляю реакцію Ющенка, коли він побачив як волиняни палко люблять його опонентку
дідо Показати IP 8 Грудня 2009 14:55
ТІМАШЄНКА ЦЬОГО РОКУ ВИДІЛИЛА ТІЛЬКИ 1.2 МІЛЬЙОНМ ГРИВЕНЬ НА КНИЖКИ, А НА СВОЮ РЕКЛАМУ ДЕСЯТКИ МІЛЬЙОНІВ ДОЛАРІВ...ЗВІДКИ ГРОШІ?....ГАНЬБА
Петро Бампер Показати IP 8 Грудня 2009 15:07
ага, свідомі лучани замовляють за свій кошт плакати у друкарні, а тоді йдуть їх розклеюють вночі по місту... А ще лучани купують арматуру і тканину, і роблять з них намети, які ставлять біля цума, і роздають з них газетки, які надруковані за власні кошти... Ці штаби так же брешуть як і ВОНА!
українка Показати IP 8 Грудня 2009 15:12
По-перще, на свою рекламу витрачає кожен кандидат, і не менше ніж Ю.Т. (дехто може і більше). По-друге, волиняни дійсно підтримують ЇЇ.
Roma Показати IP 8 Грудня 2009 15:52
За певну суму молодики і молодиці порозклеювади вночіпід ранок плакати з йулкою.....тоді чому прихильники юща їх не поздрали ???
DOV Показати IP 8 Грудня 2009 16:20
Правду не спинити. Якщо населення підтримує Юлю, то чому би і ні?...
sven Показати IP 8 Грудня 2009 17:24
Я сьогодні питав у "свідомих" в палатках Юлі кіко платять. Платять ;) завтра спробую взнати скільки платять, щоб свідомо совпи обклєювати... Брешуть Юлькі і не червоніють
дідо Показати IP 8 Грудня 2009 18:27
ПРАВДА ПРО ТІМАШЕНКУ.... Брехня, що сказана сто раз, стає правдою. Брехня має бути масштабна, тоді в неї повірять!» (Пауль Йозеф Геббельс)
Нюша Показати IP 8 Грудня 2009 18:33
Не пишіть дурниць.Навіть сьогодні,в драмтеатрі,коли виступав Ющенко і почав ганьбити Юлю,обурені слухачі у залі не дали йому цього зробити . . .
А я, все бачив. Показати IP 8 Грудня 2009 19:21
Согодні під ранок, так година 4. по центральних вулицях їздило кілька авто з екіпажами поклейщиків не партійних лучан, котрі майже абсолютно безкоштовно за 150грн. йшли на адміністративне порушення і клеїли юлю. І подумалось: Які патріоти!!! А міська рада не відвела достатньо місця для агітації ось і клеїли по стовпах!!! Юлю - в президенти... США, а там, вона витягне свого колишнього патрона з буцегарні і зробить Україну 51 штатом...УРА!!!
OrestN Показати IP 8 Грудня 2009 21:11
лучани не підтримують аферистку ЇЇ. уся анонімна реклама типу "вона - працює!" без вказівки на тимошенко була визнана соціальною і була проплачена держбюджетом! так що ВОНА дуже не по-слов"янському хитра! Весь її піар - це не симпатії лучан, а проплачена (100 грн./день) піар-акція. ВОНА оптом скупила співаків, агітаторів, бомжів бо ж ВОНА контролює держбюджет!
Семен Показати IP 8 Грудня 2009 21:59
ВОНУ підтримують тільки наївні лохи! Розумні люди в маштабному лохотроні під назвою "вибори" участі взагалі не беруть...
Виборець Показати IP 9 Грудня 2009 07:56
Я не буду голосувати за тих, чиї портрети висять на стовпах чи стовбурах та гіляках дерев. Якщо ті, хто підписує себе #група підтримки# вважає, що ВОНИ повинні вісити саме там, то нехай вже повісить їх вживу.
seal Показати IP 9 Грудня 2009 08:00
І я не я, і хата не моя! А що ці всі матеріали, якими обклеюються стовби і паркани хіба не в штабах видаються? І порад щодо розміщення агіток штаби зовсім не дають? Ага, якраз! І що в штабах партій сидять привозні генерали, а не такі ж самі лучани?
Нюша Показати IP 9 Грудня 2009 08:58
Не пишіть дурниць.Навіть сьогодні,в драмтеатрі,коли виступав Ющенко і почав ганьбити Юлю,обурені слухачі у залі не дали йому цього зробити . . .
sven Показати IP 9 Грудня 2009 09:47
ну яка свідомість. Всі знають що проплачено. І навіщо, скажіть, стільки палаток вчора в центрі Бютівських було? Хтось біля них бачив черги? Анонімні актівісти не встигали набирати плакатів шоб розвішати? Палаток з 15 вчора стояло і в кожній якийсь бомжик скучав за 50 грн.
юлєфоб Показати IP 9 Грудня 2009 10:28
Юля наше все! Юля наша багіня! всє в гавнє, а я на канє і вся в бєлом. тьфу Ну як не можна бачити очевидне: країна в боргах, а вона ще кредити просить, бреше на кожному кроці, Лозінські і пєдофіли стирчать на всіх рівнях БЮТУ... Чим ВОНА від Януковича відрізняється? теж в СІЗО була. Янукович хоч шапки крав, а вона мільярди. Лазаренко крайнім зробили.
Ceed Показати IP 9 Грудня 2009 10:29
Волинь- за ТИМОШЕНКО!
max Показати IP 9 Грудня 2009 10:37
ЇЇ дійсно підтримують,якщо платять молоді за агітацію,то чиновникам ні.Адже в залі драмтеатру вони недозволили її ганьбити,
Ромашка Показати IP 9 Грудня 2009 10:41
Правду несховаєш,Вона лідирує!
Капітельман фореве Показати IP 9 Грудня 2009 20:03
У цьому наша карма - бути безталанними і безтолковими сліпцями. Капітельман усіх мала, має й, схоже матиме. Голосуй за червоне на білому, білому, своє серце вирвала з грудей - Данко! Герой! Аферист! Одне не збагну, чому Україна за газ платитиме дорожче ніж Німеччина? Якщо не правда - спростуйте, а як правда - то у відставку багіню і денонсація угоди. А то розвели нас як останніх лохів. А ми про підтимку, та іншу охінею, кого підтримувати? Багіню - Дark чи Дак?, вона ж пренцесса, вона ж ... Одним словом у прокуратуру її і нехай розбираються.
OrestN Показати IP 10 Грудня 2009 20:03
їй симпатизують тільки ті що не читають газет, не дивляться новини, не думають і не аналізують: хто є хто. На жаль таких більшість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus