USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Без черг і тисняви: у Луцьку розпочав роботу громадський транспорт. Фото

1 Червня 2020 09:08
З самого ранку 1 червня в Луцьку та навколишніх населених пунктах відновив роботу громадський транспорт. Попри довге очікування, великого ажіотажу немає ні на зупинках, ні в салоні тролейбусів і маршруток.

Як зазначив радник міського голови Ігор Поліщук, сьогодні на маршрут виїхали 135 маршруток та 32 тролейбуси. Також він закликав лучан користуватися громадським транспортом з дотриманням обмежувальних заходів та користуватися в транспорті індвивідуальними засобами захисту.

8:30, зупинка поблизу Палацу урочистих подій Луцька. Як правило, в цей час тут велелюдно, проте сьогодні людей навіть менше, як у вихідний день.

Читайте також: Тільки сидячі місця: як у Луцьку працюватиме громадський транспорт

На маршрутках оголошення про обов’язковість одягання масок для пасажирів та необхідність дотримання дистанції. Проте транспортні засоби – напівпорожні.
Майже немає людей і на зупинці поблизу гіпермаркету «Там-Там» та біля РЦ «Промінь».
Не є проблемою і доїзд зі спальних районів. Зупинки мікрорайону ЛПЗ, які зазвичай в цей час вщент забиті, сьогодні пустують.
Лучани кажуть, що невелика кількість пасажирів транспорту пов’язана з небазарним днем, а також тим, що не всі знають про запуск транспорту.

Також багатьох лучан до місця роботи, як і раніше, довозять автомобілями. Звична картина, коли з зупинки легковик забирає пасажира, повторюється і сьогодні, коли розпочав роботу транспорт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
луцький Показати IP 1 Червня 2020 09:20
Які черги, яка тиснява?! Радує те, що в нас все ж більше свідомих людей, що розуміють що і до чого і не будуть поки лізти у ті тролейбуси і маршрутки дивлячись на ті дані, що з'являються кожного дня по захворівших на covid-19, а саме у Луцьку йде збільшення... :(
ігор луцький до луцький Показати IP 1 Червня 2020 10:41
За минулу добу в м.Луцьку виявлено 1-го хворого.То де збільшення?
Микола прилуцький до ігор луцький Показати IP 1 Червня 2020 12:14
То дивись гарненько..Збільшення та ще й яке...Вам хоть кілок на голові теши..побачиш що буде з тими довбаними маршрутками
Анонім до Микола прилуцький Показати IP 1 Червня 2020 22:20
схавайся. панікер довбаний.
уважний Показати IP 1 Червня 2020 09:21
Може хтось пояснити, яким чином дезінфікується транспорт, якщо на першому ж фото видно не миті спинки сидінь?
додік до уважний Показати IP 1 Червня 2020 11:18
Перегаром воділ.
Анонім до уважний Показати IP 1 Червня 2020 12:53
У таксі те саме. там ще й водії без масок
sv Показати IP 1 Червня 2020 09:25
Пусто на зупинках, бо пенсіонери не читають фейсбук. Побачите, що буде завтра, коли вони масово поїдуть на ринки і по магазинах.
українець до sv Показати IP 1 Червня 2020 10:05
А вони не люди, не мають права їздити? Що це за такі нападки пійшли скрізь у коментах на пенсіонерів?! Ви вже взагалі людяність і повагу втратили?!
sv до українець Показати IP 1 Червня 2020 10:34
Звичайно ж, вони люди і мають право їздити, тільки проблема у тому, що люди, які їдуть на роботу на визначену годину, будуть стояти на зупинках годинами, поки пенсіонери кататимуться по місту. І я не говорю за всіх, звичайно ж, є і працюючі, яким дійсно треба. Це проблема всієї України, її можна було б вирішити, даючи "живі" кошти, а вже людина сама вирішить - чи їхати, чи потратити на щось інше.
Анонім до українець Показати IP 1 Червня 2020 10:35
Мають право,але не в час пік,бо їм терміново потрібно встати в 7 ранку і на ринок кататись,людяність,а не право!
Марія до українець Показати IP 1 Червня 2020 12:59
Хай пенсіонери посидять дома. Побережуть здоров'я. І усвідомлять, що пенсії вони отримують з відрахувань тих, хто зараз працює. Тож хай ввімкнуть залишки клепок і дадуть змогу працюючим дістатись на роботу. Бо моя бабця їздила від ТЦ "Промінь" до Вопаку на Київському майдані за батоном, а потім ще через пів міста по кефір. На пояснення і вмовляння вона завжди відповідала, що чого буде дома сидіти, а так і день пройде. Хоч у будинку і через дорогу і такий самий батон, і той самий кефір є... І на базар через день. На питання, що купила, бабця відповідала: хотіла меду купити, але вже напробувалася різного, то наїлася. І так замкнуте коло абсурду.
Галина до Марія Показати IP 1 Червня 2020 14:25
Пані Марія, спадковість -дуже серйозна річ і тому дуже було б цікаво почитати, що писатимуть Ваші внуки про Вас, коли досягнете віку своєї бабці. А вас читати дуже сумно, тут немає любові і ,навіть, елементарної поваги до бабці.
вжеПенсіонер до Марія Показати IP 1 Червня 2020 15:42
Для годиться спочатку розрахуйся з тими що були навколо тебе доки не стала працеспроможною громадянкою, з тими хто пік хліб, працював в полі, на заводі, вчив тебе в школі, інституті, підмітав вулиці, охороняв кордони, лікував, годував тебе в ресторанах, барах доречі за гроші твоїх батьків, а ще й можливо за гроші бабусі яка завжди щось давала внучці. Багато цих людей зараз на пенсії. Всі вони вклали в тебе частину свого часу. Включи всі свої клепки щоб освідомити що пенсії отримують згідно існуючої системи пенсійного забезпечення в державі. Решта залежить від тебе і лише від тебе. Дорікати можеш своїй темноті, що до цього часу не освідомила роль громадянки в житті країни. Запевняю тебе, час накормить тебе викрутасами життя. Буде соромно за свої написанні рядки тільки буде вже пізно.
Отакої Показати IP 1 Червня 2020 09:25
Це тільки "сміливі"тут,на сайті.А так кожен думає про себе і не ризикує і це правильно.Люди повинні виробляти зовсім інші правила поведінки.А може просто збідніли настільки...Алеж і студентів немає.
Показати IP 1 Червня 2020 09:32
або люди не повірили, що транспорт вийде, або вважають його потенційно небезпечним в епідемплані. довго так повітря підприємці не возитимуть - міськрада повинна фінансувати таку їзду.
2й до 1й Показати IP 1 Червня 2020 12:15
То пенсіонери заважають, то нема кого возити. Хто винуватий - Невістка вср*лася. Де та маса працюючих що так прутся на роботу? Якщо сьогодні відмінити карантин то місяця мало щоб запустити те що стояло. Ті що другий день не вгамуються щодо пенсів втихніть, ще трішки і ви побуваєте в цій шкурі.
1й до 2й Показати IP 1 Червня 2020 12:49
до чого тут пенсіонери? я про довіру лучан до влади міста!!!! люди не вірять вічним в.о. мера. так часто як сьогодні я не пам"ятаю рух маршруток і тролейбусів)) водії заскучили за кермом)) і зарплатою)) а люди в карантин пристосувались до альтернативних способів добратися до роботи....
2й до 1й Показати IP 1 Червня 2020 13:39
до чого тут "міськрада повинна фінансувати таку їзду"? З одним погоджусь -" люди не вірять вічним в.о. мера". "заскучили"??? - вони не цінували свою роботу до карантину!
Пасажир Показати IP 1 Червня 2020 10:46
Як добре,що вже працює транспорт!!!
Микола прилуцький до Пасажир Показати IP 1 Червня 2020 12:17
Кому добре,тобі???Подивишся яке те добре як в лікарні валятимешся..Вже зростання а в них ср**ка.. пливли та під берегом обіср**лися це називається..добре йому
Пасажир до Микола прилуцький Показати IP 1 Червня 2020 22:27
Ти зовсім притрушений? Свою шизофренію вилікуй спочатку.
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 1 Червня 2020 11:18
Я впевнений на 100%, що якраз пенсіонери й будуть дисціплінованими та вічливими до молодших за них віком людей та пасажирів. Бо пенсіонери знають, що таке коронавірус на відміну від усіх інших крикунів та законників, будуть у масках на обличчі та можливо деякі навіть у гумових рукавичках. Так що не треба давати та нарікати на пенсіонерів, бо незабаром і ви опинитися в цій шкурі.
А до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 1 Червня 2020 12:00
ще треба обов'язково надягнути резинову рукавичку з одним пальцем...так, на всякий випадок!
Микола прилуцький до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 1 Червня 2020 12:20
Пенсіонери крутяки,але нехай поки посидять вдома..Поки ті довбані маршрутки відмінять.А тоді на ровера і вперед
Рудольф до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 1 Червня 2020 12:22
Вот поэтому пенсионеры и сидят во дворах без масок.
теж пенсіонер до Рудольф Показати IP 1 Червня 2020 12:50
так кажеш пенсіонери в подвірї сидять без особистих засобів захисту а хто в лікарні на ковід-19 хворіє? Очі заліпило?
Андрій Показати IP 1 Червня 2020 14:44
Маски вдягайте на свій телевізор коли новини показують. Імунітет гарантовано!
зомбоящик до Андрій Показати IP 1 Червня 2020 22:35
Зомбованими та заляканими людьми якраз легше маніпулювати. Можна відволікти увагу від насущних проблем.
Криво Показати IP 1 Червня 2020 15:58
Та вам не маски треба вдягати,а намордники бо гавкаєте на пенсіонерів як ті собаки,ще покусаєте..Хто вам країну передав квітучу,скільки лікарень,дит садків,підприємств набудував...а ви все проср..али.
Лучанин Показати IP 1 Червня 2020 21:50
Помийте зсередині ті маршрутки,стільці,стіни та підлоги;а не аби як протерли та кажуть що прибрано(видно на першому фото) Якщо самі не вмієте,є куча клінінгових контор в місті
Остап Вакарчук Показати IP 2 Червня 2020 09:54
Два, три місяця дурня проваляли ці доблесні власники маршруток при цьому нікому з них в голову не прийшла навіть думка про те, щоб хоча якось раз на рік нормально вимити та провітрити салон автомобіля. Думав, що зайду в маршрутку після карантинних обмежень, а салон чистий і пахне, сидіння вимиті та салон буде провітриний від перегару, можливо вимиті вікна. А де там, як смерділо до карантину так і далі смердить салон куривом та вчорашнім перегаром, а сидіння хоч стели щось під дупу, бо видно водії перевозили мішки з картоплею, всі сидіння у пелюці та бруду. Я так і не присів, хоча заплатив за проїзд у повному обсязі, пільг на прїзд у мене немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus