USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійка в нічному клубі Луцька: розбиті двері, троє затриманих

23 Березня 2017 15:21
Патрульні затримали трьох учасників бійки в нічному закладі Луцька.

Сьогодні близько опівночі патрульним надійшло повідомлення про бійку в одному з нічних клубів на вулиці Бойка у Луцьку, інформують у прес-службі патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Як ідеться в повідомленні, на вулицю Бойка прибув екіпаж патрульних, виявив розбиті двері і саму бійку, викликав слідчо-оперативну групу та забезпечував охорону місця події.

Однак троє молодиків – вірогідних учасників бійки – намагались покинути місце події, та патрульні їм завадили. У процесі затримання чоловіки шарпали за формений одяг і навіть намагались вихопити спецзасіб. Та це їм не вдалось, бо були швидко затримані.

Під час інциденту одному з інспекторів завдали легких ушкоджень, за цим фактом написана відповідна заява. З підозрюваними розбиратимуться слідчі. Дебоширу, який наніс ушкодження, може загрожувати кримінал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Березня 2017 17:47
Бидло клуб малолєток з гуртожитків
Місцевий Показати IP 23 Березня 2017 21:47
Максимум штраф!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus