USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Через 2 місяці закриють кордон для «євроблях»

7 Вересня 2017 12:09
До листопада буде розроблений законопроект, який заборонить незаконне ввезення в Україну автомобілів із іноземною реєстрацією та номерами.

Про це заявили представник президента у Раді Ірина Луценко в ефірі телеканалу "112".

"Ми найближчим часом, вже працює робоча група, закриваємо кордон для того, щоб не продовжувати ці транзитні пересування, це накопичення в Україні таких незаконних автомобілів. Я думаю місяць-два. Ми повинні до листопада прийняти закон, який заборонить в'їжджати, тобто ми припиняємо таке нашестя", - сказала Ірина Луценко.

За її словами, буде створена робоча група, в якій за три місяці повинен бути напрацьований компромісний закон.

"Про вартість мита, про платежі, які мають бути сплачені, про штрафні санкції. І зараз напрацьовуються умови мораторію на перевірки, на драконівські методи, які ніби застосовують. Якийсь певний період мораторію на такі драконівські заходи буде зроблений, але кордон закриється і напрацюється компромісний варіант розмитнення цих автомобілів", - зазначила представник президента в парламенті.

Нагадаємо, 6 вересня у Києві відбувся марш "євроблях" під Радою. Власники автомобілів з іноземними номерами вимагали змінити порядок розмитнення імпортних авто та оголосили безстрокову акцію під ВР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
АНАТОЛЬ_ Показати IP 7 Вересня 2017 12:29
Оце по-державницьки! Це дуже правильне буде рішення нашого народного Уряду! Я та мої друзі радуємося! Треба українцям пересаджуватися на вітчизняні авто і то вже, та починати наповнювати бюджета власної рідної Держави України! Як згідні, то ставте лайки, брати мої!
Марина до АНАТОЛЬ_ Показати IP 7 Вересня 2017 13:51
Брат, ти що впав з ровера та гримнувся головою? Я розумію тих, хто розтаможив своє авто втридорога і зараз протестує проти доступної розтаможки та поважаю думку тих, хто виступає за дотримання всіх правил розмитнення, але закликати їздити на авто, яке і близько не стояло навіть з пятнадцятилітніми німцями це щось ...(((
777 до Марина Показати IP 7 Вересня 2017 14:12
Хочете 500 євро за розмитнення - я за, і пропишіть норму, якщо в мене є автомобіль на нормальній реєстрації - я маю право 3, 4, 5 автомобілів ввезти без розмитнення. Це справедливо
111 Показати IP 7 Вересня 2017 12:57
Та що там думати дати євро 4 на розтаможку тай все добре буде
Любі свині Показати IP 7 Вересня 2017 13:19
Анекдот в тему: зупиняє в Луцьку поліцейський авто на польських "бляхах". А там - поляки!!!
Анонім Показати IP 7 Вересня 2017 13:28
І хто цю з Бє-Пє-Пє сприймає серйозно? Хотіти - це одне, а виконання - зовсім інше... (в листопаді свято св.Михайла, хай не забуває!)
ффффффффффф Показати IP 7 Вересня 2017 13:43
Дайте спочатку заміну бляхам потім робіть що хочете. На чому їздити? На гнилих ланосах і тавріях? Платити половину вартості авто за укр.номер? Упороті? Розмитнений корч на укр.номерах і останеться корчом. Краще ці гроші вкласти в нормальний ремонт авто на блясі даби інші мудаки не тявкали про тех стан корчів. Мудакі і закони мудацькі.
Марина Показати IP 7 Вересня 2017 13:44
Як Ви думаєте, що скаже жінка кума президента, який є одним з власників вітчизняного ануспрому? Це була б зрада !).
Патріот Показати IP 7 Вересня 2017 14:05
Да пішли вони ці держслужбовці і президент і ВР нах...й що за ху...ня коли буде нормальне розмитнення не 10000$ а 250$ як у всіх державах де люди поважають одне одного Чому я повинен розмитнювати авто за такі гроші я що його вкрав чи обманув когось щоб його купити Я його купив за свої зароблені а якесь ху...ло мені каже заплати но ще вартість 3х таких авто і їзди закон не порушуй Пиз...ць якийсь кричати хочеться ніяких умов не створюють навпаки тільки гайки закручують долар по26 моя зарплатня 300$ То мені все життя збирати на авто чи як бо по розрахункам десь таки в 70 я собі куплю його ржавого мерседеса бо в приорітеті не тільки авто а й житло та якесь дозвілля Жах якийсь :(
34 до Патріот Показати IP 8 Вересня 2017 07:17
Накінець , а розмитнення 250 не у всіх, є країни де воно коштує набагато більше ніж у нас, чому ви туди не дивитесь
Анна до 34 Показати IP 8 Вересня 2017 09:38
Бо ми дивимося на Європу і найближчих сусідів, бо це розумно і логічно
Іван до Патріот Показати IP 8 Вересня 2017 12:22
В нормальних країнах страховка на ті грати така, що ти їх чукчам продаси і купляти задарма не будеш
Для всіх укр блях Показати IP 7 Вересня 2017 14:13
Протестують проти бо наї..али брата і купили укр авто і все життя будуть за все переплачувати пани хай їм біс а міг купити не один х5 а два і ще обслуговувати їх 2 роки за ті кошти
Андрій Показати IP 7 Вересня 2017 14:23
коментар було видалено
Мишко Показати IP 7 Вересня 2017 15:03
Так ми вже 3 роки живемо і нас влада більше й більше придавлює ... ну коротко нагадаю : війна вже який рік, а нам подають так щоб всі остаточно привикли до цього (тільки от прикриваючись цим корупція в арифметичній прогресіх зростає); нагадати до якої ціни підняли вартість за 1 кВт, добре - 1.7 грн/кВт і що прикольно що так подають обгрунтування що всі (майже всі) вірять цьому а також нібито з 2018 року ще підняття; вартість за газ і тепло в житло небуду нагадувати ... давлять нас, давлять, кормлять нас лапшою з телевізора (і нетільки) ... І тепер ще їх жаба давить що українець може купити авто в європі по європейським цінам ... Веселі (НЕВЕСЕЛІ) брат часи настали ... ніхто нічого проти неможе зробити, бо зразу хлопчики вискочать і будуть кричати що ти непатріот, а зробити дурака з людини вони вміють ...
Правда Показати IP 7 Вересня 2017 23:51
Мито, акциз, сертифікація завтра ще щось придумають, ті що за безвіз та європейські цінності.Цю робочу групу відправити по сусідніх європейських країнах щоб поцікавились та розказали народу України правду про вартість першої реєстрації авто привезеної з іншої країни та чи є вікові обмеження на ввіз цих авто.
ссд Показати IP 8 Вересня 2017 13:20
так як е поняття"ватник"в нас зявляется поняття "вишиваночник" і це реальність)))))ця влада бездарна ,чекайте на ср?аку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus