USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через борг лучанин погрожував підірвати офіс «Волиньгазу». Подробиці

23 Листопада 2017 14:27
Лучанин погрожував підірвати приміщення офісу «Волиньгазу» через те, що має піврічну заборгованість за спожитий природний газ. Трапився інцидент 22 листопада на проспекті Молоді, 14а, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Запанікувати працівників та відвідувачів центру обслуговування клієнтів ПАТ «Волиньгаз» змусив лучанин, якому не сподобалося обслуговування. Чоловік вирішив налякати працівників і сказав, що має в пакеті гранату. Із власних джерел журналістам «Аверсу» стало відомо, що лучанин має піврічну заборгованість за користування природнім газом.

«Він прийшов з пакетом і спокійно собі сидів. Ні з ким не сварився. А потім зайшов до керівника і сказав, що зараз усі злетять на повітря», - розповідає відвідувачка центру обслуговування Галина.

На щастя, менеджери «Волиньгазу» встигнули вчасно викликати поліцію. Правоохоронці, які здійснили перевірку на місці, вибуховий пристроїв в речах затриманого не знайшли.

«Вочевидь таким чином чоловік хотів вирішити свої проблеми з комунальними послугами», - розповів один із поліцейських, який працював на місці події. Та додав, що в ході слідчих дій встановлять остаточну причину, що штовхнула лучанина на такий крок.

«Можливо хотів пожартувати, а можливо й ні», - зауважив правоохоронець.

Горе-жартівника доправили у міськвідділ на освідування, а центр обслуговування клієнтів працює у звичному режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
олег Показати IP 23 Листопада 2017 16:02
та тих бариг давно пора зірвати разом з Луцьктеплом та водоканалом.
Суркіс Показати IP 23 Листопада 2017 17:17
А що означає "вчасно викликали поліцію"? Тобто, якби невчасно, то він би надув пакет і його гахнув, чи шипуна пустив?
:( Показати IP 23 Листопада 2017 17:29
А може той начальник не вміє з людьми спілкуватись?
ліля Показати IP 24 Листопада 2017 10:08
Волиньгаз живе за принципом - "что хочу , то ворочу". Мабуть криша хороша.
1 Показати IP 24 Листопада 2017 12:46
Та з такою пенцією, і комунальними всі будуть іти на таке, це не людей судити треба а владу до чого вони доводять людей, ще й субсидії знімають!!!!!!
до "1" до 1 Показати IP 25 Листопада 2017 10:22
Ще один із секти "Свідків як усе погано". Якщо пенсія недостатня для сплати комунальних платежів, то не є проблемою оформити субсидію. Причому субсидію оформлюють не тільки пенсіонери, а й працюючі. І субсидію не знімають за "просто так", для цього має бути підстава.
Хтось Показати IP 25 Листопада 2017 12:05
То неграмотний гой, який не вміє жити і своіми витівками робить затор і неспокій іншим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus