USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Четверо пасажирів маршрутки, яка у Луцьку зіткнулась з авто газовиків, у лікарні

22 Серпня 2019 16:30
На перехресті вулиць Гнідавської та Потебні зіткнулись три автомобілі: маршрутка, автівка газової служби та таксі. Внаслідок аварії постраждало четверо пасажирів.

Про це пише UA:Волинь.

Унаслідок зіткнення трьох транспортних засобів, яке сталася сьогодні в обідню пору на перехресті вулиць Гнідавська та Потебні, до лікарні потрапили четверо пасажирів маршрутки. У двох з них діагностували черепно-мозкові травми.

Ще двох нині обстежують, розповів Андрій Смольянінов, заступник директора з інформаційної роботи КЗ «Луцька міська лікарня».

Зі слів речниці патрульної поліції Волині Ольги Бузулук за попередньою версією, зіткнення сталося через водія автівки газовиків. Кермувальник не надав перевагу у русі автобусу з пасажирами, який рухався вулицею Гнідавська.

На перехресті, де сталося зіткнення, не працюють світлофори. На місці аварії водій автівки газової служби відмовився від госпіталізації. Спілкуватися з журналістами не захотів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus