USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи вирішили кадрове питання у Луцькому відділі поліції

22 Серпня 2017 11:53
На вакантні посади у Луцькому відділі поліції призначили нових працівників, однак навантаження на працівників відділу лишається високим.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 22 серпня.

Про стан боротьби зі злочинністю та охорону громадського порядку у Луцьку за підсумками першого півріччя року доповідав заступник начальника Луцького відділу поліції Леонід Прокопчук. З його слів, правоохоронці порушували питання сприяння органів місцевого самоврядування для профілактики шахрайств у місті.

Голова комісії Микола Федік поцікавився, чи зменшилося навантаження на працівників міськвідділу та чи вирішене питання кадрового забезпечення, щоб якісно та ефективно розслідувати справи.

Леонід Прокопчук повідомив, що питання кадрового забезпечення відділу актуальне, але частина працівників вже зайняла вакантні посади. Є питання щодо сектору превенції, зараз вирішують питання про призначення на посади кваліфікованих спеціалістів. З його слів, розкриття злочинів збільшилося, але збільшилося також навантаження на працівників міського відділу, зокрема, досі є відрядження працівників у зону проведення АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 22 Серпня 2017 14:04
Через закон про поліцію, ви ніколи не знайдете людей і нормальних кадрів!
Депутат Показати IP 22 Серпня 2017 15:58
Чому звітується заступник начальника це неповагою до депутатського корпусу. Начальник якого поставили реформатори і активісти не може бути самостійним. В місті чорт зна що і всі мовчать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus