USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

День кварталу: масштабне свято на Кічкарівці у фото

24 Вересня 2018 09:43
Розваги для дітей та дорослих, козацький куліш, бойовий гопак, конкурс караоке, музичні виступи та розіграш цінних призів: таким стало свято кварталу з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» на Кічкарівці.

До святкового дійства, яке 23 вересня організував на території школи №13 Фонд Ігоря Палиці, долучилися ГО «Волинський актив молоді», депутат Волинської обласної ради Сергій Леонтьєв, депутат Луцької міської ради Сергій Шкода, депутат Луцької міської ради, засновник волонтерського центру «Серце Патріота» Сергій Балицький, гіпермаркет будівельних матеріалів «Нова Лінія» та магазин комп’ютерної техніки Iсitу.

У рамках свята на жителів мікрорайону чекала насичена програма: виступи вихованців творчої студії Наталії Журавльової, народного артиста України Василя Чепелюка, фольклорного гурту «Браво», дитячих колективів загальноосвітніх шкіл Луцька, музичної школи №1 імені Фридерика Шопена, кавер-гурту «100 хвилин», вихованців СК «Герць».

Серед учнів трьох луцьких шкіл провели футбольний турнір, організовували майстер класи для дітей та розваги з бульбашковим шоу для наймолодших відвідувачів.

Найбільш активних жителів мікрорайону нагородили подяками від Фонду, а кульмінацією свята став розіграш цінних подарунків, після якого завершили свято запальною дискотекою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучани Показати IP 25 Вересня 2018 01:18
Які молодці працівники фонду Ігоря Палиці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus