USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дітям загиблих під час служби волинян подарують новорічне свято

15 Грудня 2014 17:09
Дітям волинян, загиблихи під час виконання службових обов’язків, влаштують новорічні ранки з дороговартісними подарунками.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 15 грудня, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Він звернувся до керівників обласної та районних рад, а також РДА, з проханням ретельно опрацювати це питання і взяти особисту участь у підготовці заходів новорічного циклу для дітей військовослужбовців, працівників правоохоронних органів, журналістів, шахтарів та інших волинян, які загинули під час виконання службових обов’язків. Також очільник області наказав посадовцям Волині, аби ті подбали про вручення таким дітям цінних подарунків.

«Постарайтесь вийти на контакт з відповідними закладами, спланувати і провести новорічні свята. В переддень Різдвяних свят та Нового року ми не повинні залишити без уваги цю категорію дітей», - резюмував голова ОДА.

Нагадаємо, раніше волинські волентери звернулися до всіх небайдужих з проханням створити новорічне свято для сім’ї Шепелюків. Так, у зниклого безвісти під Іловайськом офіцера 51 бригади Олександра Шепелюка залишилося п’ятеро малюків, яким пропонують оранізувати новорічне свято.

.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus