USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Діти народжуватимуться в нормальних умовах», – Гройсман про перинатальний центр у Луцьку

20 Жовтня 2017 14:49
Для того, аби діти з міст і сіл народжувались в нормальних умовах, в Україні потрібно побільше таких закладів як Волинський перинатальний центр, будівництво якого планують повністю завершити вже наступного року.

Про це йшлося під час візиту Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана у Луцьк 20 жовтня.

Володимир Гройсман зазначив, що у відповідь на звернення депутатів Волинської облради, які просили посприяти з добудовою перинатального центру, виділили з держбюджету 65 млн.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛОДИМИР ГРОЙСМАН – З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ НА ВОЛИНІ. ТРАНСЛЯЦІЯ

«Діти з області і міста будуть народжуватися в нормальних умовах», - наголосив прем’єр-міністра. Та додав, що Волинь має хороші показники народжуваності.

Як зазначив очільник уряду під час спілкування з пресою, потрібно, аби всі медзаклади в Україні були такого ж рівня – сучасні та добре оснащені. Також він зауважив, що потрібно завершувати будівництво, аби заклад міг чимшвидше почати роботу.

Зазначимо, що будівництво Волинського обласного перинатального центру розпочалось ще у 2001 році. Загальна вартість об’єкту – 231, 6 мільйона гривень, з яких вже профінансували 144,64 мільйона. Один із останніх траншів у 45 мільйонів для купівлі обладнання вдалось отримати саме завдяки домовленості голови Волинської облради Ігоря Палиці з Володимиром Гройсманом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus