USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для голови Луцької ТВК Будцева добиватимуться покарання

21 Серпня 2017 18:39
Депутати міської ради обіцяють докласти всіх зусиль, аби голова Луцької ТВК Леонід Будцев відповів перед законом за порушення, які він допускав під час роботи комісії.

Зауважимо, що 21 серпня члени Луцької ТВК проголосували за постанову про припинення ініціативи за відкликання депутатів міської ради Сергія Були, Костянтина Петрочука, Аркадія Соломатіна, Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка. Підставою для цього стали чисельні порушення процедури.

Що стосується дій голови Луцької ТВК Леоніда Будцева то він, зі слів депутата Євгенія Ткачука, трактував закон на власний розсуд та допускав численні порушення. Не виключено, що за вказівкою того, хто фінансував відкликання – олігархічної групи «Континіум».

«Те що його можливо прикривають люди, які це фінансували, не врятує його від торжества закону. Будцев буде відповідати перед законом за свої дії. Ми зробимо все можливе для цього», - каже Євгеній Ткачук та додає, що голова комісії ніби «не помічав» людей, які приходили на засідання комісії з «талончиками», та й сам декілька разів порушував закон.

«І він, і його покровителі, куди він ходив на звітувати на Київську і в бувшу приймальну «Континіуму» мають понести покарання. Так само як і продажні поліцейські», - каже депутат.

Депутат Олександр Козлюк зазначає, що комісія ТВК мала б припинити діяльність так званої «ініціативи лучан» щодо відкликання ще на самому початку. Адже жодних законних підстав для цього не було.

«Ви бачили, як це все незаконно «ліпилось на коліні». Не затвердили навіть способи перевірки підписів. Будцев перевищив свої повноваження, бо в нього було одразу декілька підстав відразу закрити цю справу і не витрачати час та кошти платників податків. Робота голови комісії – організовувати її роботу, а не перешкоджати», - каже Олександр Козлюк та додає, що «цирки під егідою БПП «Солідарність» відбувались за чіткім сценарієм.

«Будцев неодноразово приїжджав у ОДА, декілька разів його бачили в приймальній Континіуму», - підсумував депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus