USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Економічний прагматизм: Ігор Палиця оголосив головний принцип партії «ЗА Майбутнє»

27 Серпня 2020 08:56
У політичній партії «ЗА Майбутнє» виступають за державний економічним прагматизм. Партія буде відстоювати інтереси бізнесу, аби громадяни мали роботу, а держава – потенціал для росту економіки.

Про це на з’їзді політичної партії «ЗА Майбутнє» заявив її лідер, народний депутат від Луцька Ігор Палиця.

«Основні засади нашої партії всередині країни – це економічний прагматизм. Ми багато сперечались з приводу цього питання: економічний патріотизм, економічний протекціонізм. Як правильно сказати? І ми зрозуміли – тільки прагматизм. Наша партія після перемоги буде захищати кожного українця, який в цій країні хоче займатись бізнесом – починаючи від малого підприємця, закінчуючи середніми підприємцями і великими підприємствами. Тільки прагматизм зі сторони держави, захищаючи цих людей, захищаючи їхній бізнес, може створити в цій державі робочі місця і дати поштовх розвитку», – зазначив він.

Читайте також: Презентація кандидатів на місцеві вибори та програмних засад: у Києві – з’їзд партії «ЗА Майбутнє». Наживо

На думку Ігоря Палиці, основна проблема України – це порожні бюджети. «Порожні бюджети – немає робочих місць. Немає робочих місць і високі податки. Тому наше завдання – економічний прагматизм і зниження податків для економіки України. Ми повинні стати конкурентоспроможними для світової економіки. Це для нас завдання номер один», – констатував політик.

Також Ігор Палиця зазначив, що держава втратила найсильніші кадри, які виїхали за кордон.

«Нарешті ми зробимо, щоб українців, які виїхали за кордон – 4, 5 чи 7 мільйонів – повернулись сюди. Адже безвіз – це гарно, але ми втратили найсильніші кадри, які в нас були, які поїхали працювати на інших людей, на інші країни – створювати ВВП скрізь, тільки не в Україні. І ми знаємо, що для цього робити, – і ми зробимо це обов’язково», – заявив Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus