USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ФАПу в селі Озеро передали медобладнання від Фонду Ігоря Палиці

16 Лютого 2019 22:14
Ваги для немовлят, глюкометр та термометри передали ФАПу у селі Озеро від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Особливо зраділи вагам молоді матусі, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«У нас в селі є восьмеро діток віком до одного року, - розповідає завідувачка ФАПом Оксана Черепіта. – Ця вага розрахована на 20 кілограмів, тому можна зважувати діток віком до трьох років. Також ми отримали дзеркала гінекологічні, термометри, а ще глюкометр, завдяки якому чимало місцевих жителів тепер можуть дізнатися про рівень цукру у крові безпосередньо у ФАПі. Тому щиро дякуємо Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Тим часом представник Фонду Микола Вашкевич розповідає, що від початку діяльності Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» усі ФАПи краю отримали подарунки.

«У деяких проведено ремонт, встановлено енергозберігальні вікна, - каже Микола Дмитрович. – У деякі закупили велосипеди, аби фельдшері оперативніше приїжджали надати медичну допомогу. Окрім цього, у ФАПи дарували медичне обладнання – тонометри, термометри, глюкометри, ваги тощо. І, звісно, медикаменти – ліки, шприци, бинти. Тільки разом ми повинні дбати про здоров’я населення. А особливо – діток, адже вони наше майбутнє».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus