USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фестиваль княжого духу: стародавні мотиви, музика та безалкогольний формат

27 Червня 2017 12:55
Фестиваль «Княжий», що відбудеться у Володимирі-Волинському, - масштабний захід на фестивальній карті України.

Нагадаємо, дійство відбудеться 19-20 серпня вперше у межах стародавнього міста Володимир-Волинський - на території села Заріччя. Ініціатор проведення заходу – Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя».

До слова, захід пройде у безалкогольному форматі: вхід людям напідпитку, а також принесення на територію фестивального містечка будь-якого виду алкоголю суворо заборонене. Організаційний комітет наголошує, що розваги реальні і без алкоголю.

Музичну атмосферу гостям фестивалю влаштують один із найвідоміший українських гуртів – «Тартак», а також гурт гуцул-металу «Карна». На літературній сцені розповість про захоплюючі книги та власну творчість один із найпопулярніших письменників Любко Дереш.

Анонсуємо кінне шоу, яке спеціально прибуде на «Книжий» зі Львова. Програма насичена і стародавніми презентаціями: кожен охочий побачить кінну кавалькаду, метання списа на галопі, джост-сарацин та багато інших цікавих вправ, трюків, і видовищну баладу «Лицар і його бойовий кінь».

Також гості матимуть можливість спробувати поплавати на річці Луга у вузьких довгих човнах — каяках, що організовує туристичний клуб ANTAR.
Окрім того, під час заходу організують різноманітні театралізовані дійства, історичні реконструкції, гутірки, екскурсії стародавнім Володимиром-Волинським, дитяче містечко, ярмарки ремесел та вуличної їжі, майстер-класи народний майстрів та багато цікавого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus