USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Футболіст з Волині отримав польське громадянство

23 Лютого 2018 08:29
Футболіст футбольного клубу «Ягеллонія» з польського міста Білосток Тарас Романчук отримав громадянство Польщі. Спортсмен народився в Україні та є уродженцем Ковеля Волинської області.

23 лютого 2017 року 26-річний хавбек подав відповідні документи, а тепер питання вирішилося позитивно. Про це повідомляє офіційний сайт «Ягеллонії».

Як підкреслює прес-служба «Ягеллонії», польське громадянство Романчука допоможе не лише тренерському штабу клубу, оскільки той тепер не вважатиметься футболістом з-за меж Європейського Союзу, а й самому гравцеві, тому що це відкриває для нього шлях до збірної Польщі.

Читати ще: Як волинянин Тарас Романчук став легендою польської «Яґелонії». Інтерв’ю

«Я був дуже здивованим, коли дізнався про це. З одного боку, я очікував на цю новину, а з іншого – я був у шоці. Я – дуже щасливий і радий, що час і енергія, які я та співробітники клубу витратили на це, не є марними. Щодо виступів у складі збірної Польщі, то я ставлюся до цього спокійно. Я не думаю про це прямо зараз, в національній команді Польщі є люди, які спостерігають за всіма кандидатами. Поки що рано говорити про це», – прокоментував подію Тарас.

Крім самого хавбека, громадянство отримає також його родина. Офіційно документи Романчук отримає 2 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Українець Показати IP 23 Лютого 2018 08:53
Мені соромно за людину, яка продала Батьківщину за злоті і щаслива тим. Яка збірна Польщі?! Його і "Волингь" не дуже хотіла. Пройде час і він захоче стати ще й китайцем!
Пац до Українець Показати IP 23 Лютого 2018 15:05
Який бред ти написав, я шокований, через таких як ти всі думають що ми фашисти, яка збірна Польщі? Сама звичайна, яка грає на ЧС з футболу і якій потрібен цей футболіст. Хто тобі сказав, що він продав Батьківщину? Змінив громадянство для свого кращого майбутнього і своєї сімї, я б хотів тебе побачити на його місці, а Україну він любив і буде любити.
Анатоль_ Показати IP 23 Лютого 2018 09:05
Повезло хлопцю
123 до Анатоль_ Показати IP 23 Лютого 2018 10:56
"Повезло" тобі, що можеш жити в Україні, і за провокації в інтернеті получати свої іудині гроші. Але це пока ...
Зірян Шкоряк Показати IP 23 Лютого 2018 09:23
Видать і на запитання про Бандеру правильно відповів.
111 Показати IP 23 Лютого 2018 09:57
А хлопець молодець.
до українця Показати IP 23 Лютого 2018 10:28
Це не ваша справа ким він захоче стати, якщо ти такий патріот чому сидиш тролиш??? Вперед там де потрібен.Шануйся, може тебе поважатимуть і люби себе, а то ти таким шляхом не заробиш поваги в односельчан, це точно як москаль сидить на Донбасі, а ти у соціальних мережах. Це хлопця справа, а не твоє "собаче діло".
українка Показати IP 23 Лютого 2018 12:42
«Я був дуже здивованим, коли дізнався про це", - каже недополяк і недоукраїнець. Він, що відповідних документів на громадянство не подавав, а поляки зі своєї ініціативи подарували громадянство? Не вірю!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus