USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Генпрокуратура подасть апеляцію на рішення суду щодо Саакашвілі

12 Грудня 2017 08:14
Генеральна прокуратура буде подавати апеляцію на рішення суду щодо запобіжного заходу для Міхеїла Саакашвілі.

Про це розповів генеральний прокурор Юрій Луценко, передає «Інтерфакс».

«Усі докази ми передали в суд, проте суддя його відпускає. Я утримаюся від емоцій і ми будемо подавати апеляцію», – сказав він.

Печерський районний суд Києва відмовився арештовувати Саакашвілі на період розслідування та відпустив його з-під варти.

Прокуратура клопотала про обрання запобіжного у вигляді цілодобового домашнього арешту для Саакашвілі. Відповідне рішення на засіданні в понеділок оголосила слідчий суддя Лариса Цокол.

Як відомо, Саакашвілі затримали ввечері 8 грудня і помістили до ізолятора тимчасового тримання Служби безпеки України на Аскольдовому провулку. Прокурори просили для Саакашвілі 2 місяці цілодобового домашнього арешту.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Саакашвілі організував акції протесту з метою захоплення державної влади в Україні та сприяння членам злочинного угруповання екс-президента України Віктора Януковича і бізнесмена Сергія Курченка у припиненні їхнього кримінального переслідування. Курченко позивається до Генерального прокурора Юрія Луценка за наклеп стосовно переговорів та зв'язків з Міхеїлом Саакашвілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 12 Грудня 2017 10:05
Ото в них с?аки горять так бояться приходу Саакашвіллі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus