USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Голова Колківської ОТГ хоче «вижити» підлеглу

16 Листопада 2017 12:46
Попри те, що вибори у об’єднаних територіальних громадах вже пройшли, деякі кандидати у депутати й досі пожинають наслідки адміністративного тиску.

Зокрема, напружена ситуація склалась у Колківській ОТГ, де непорозуміння між новообраним головою Олександром Палінкевичем та кандидатом у депутати від УКРОПу Надією Мельник призвело до госпіталізації.

Надія Мельник вже 15 років працює у Колківській селищній раді завідувачем обліково-військовим бюро. Жінка розповідає, що за весь цей час претензій до її роботи у голови ніколи не було. Стосунки, за словами пані Надії, погіршились саме після виборів до ради ОТГ.

«Я завжди виконувала старанно свою роботу. Була й додаткова робота у мене – протягом двох років представляла селищну раду у судах, також був період, коли на мене поклали обов’язки касира і бухгалтера по ДНЗ. Більше року тому я почала ще займатись реєстрацією по міграційній службі. Я знала цю роботу, тому ніколи не жалілась, що мене щось не влаштовує. Доган не отримувала, перед виборами була перевірка із райдержадміністрації, голова був, з військомату.

Сказали, що порушень в роботі немає, – зауважує Надія Дем’янівна. – Під час виборів Олександр Олексійович запросив мене до себе в кабінет і запропонував йти від партії, яка його підтримує (БПП, – ред.). Я відмовилась, адже співпрацювала з УКРОПом. Мені імпонує ця партія і народний депутат, то чому я мала змінювати своє рішення. Викликав потім вдруге, питав, чи подумала, але я підтвердила свій намір йти з УКРОПом. Після цього він почав мене ігнорувати, не вітався. А після виборів викликав до себе і сказав, щоб писала заяву на звільнення. У іншому випадку погрожував будь-якими методами мене вижити. Я відмовилась, адже не вважаю, що погано виконую свою роботу і причин звільнятись не бачу».
Надія Мельник перейнялася почутим настільки, що у неї погіршилось здоров’я і вона потрапила до лікарні.

За словами завідувача терапевтичним відділенням Колківської райлікарні Людмили Горайчук, Надія Мельник поступила на денний стаціонар із діагнозом гіпертонічний криз. Артеріальний тиск жінки становив 180/100 мм рт.ст. На сьогодні пані Надія прийняла курс лікування та вживає гіпотензивні препарати. Людмила Горайчук зауважує, що високий тиск міг бути спровокований стресом.
Голова Колківської селищної ради Олександр Палінкевич не заперечує, що пропонував Надії Мельник написати заяву на звільнення.

«Я не створював цієї ситуації, її створила пані Мельник. Вона агітувала проти мене, поширювала неправдиву інформацію. Я не можу довіряти людині, яка так вчинила. Вона ж приносить мені документи на підпис, а раптом вона щось порушить, щоб мене підставити. Раніше претензій до її роботи не було, а тепер не знаю, як вона далі працюватиме. Якщо мене обрали, то вона має піти», – повідомив Олександр Палінкевич.

Голова громади заявляє, що працювати надалі із Надією Мельник не буде. Проте, відповідно до українського законодавства, підстав звільнити жінку також не має.

Надія Мельник побоюється, що Олександр Палінкевич втілить свої слова у реальність та буде усіма можливими методами намагатись усунути її з посади. Як діяти в такій ситуації жінка ще не вирішила, адже перш за все має потурбуватись про своє здоров’ята завершити лікування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Колківчанин Показати IP 16 Листопада 2017 14:06
нікого там не звільняли і не збиралися звільняти!!!
антикриз Показати IP 16 Листопада 2017 14:45
А Полінкевич - нормальна людина. А криз?.. Я з таким "кризом" живу вже 10 років і п*ю горілку. Богу дякувати.
Неколківчанин Показати IP 16 Листопада 2017 14:52
Син Герой, а батько с*ка.
Юра Показати IP 16 Листопада 2017 15:24
Не новообраний, а вкотре обраний О. Палінкевич порядний чоловік і хороший господарник. Його громада обрала і йому вирішувати з ким в команді наводити лад у ввіреному йому регіоні.
До неколківчанина Показати IP 16 Листопада 2017 19:29
Якби син був Герой то не було б по ньому ст.425 десь в листопаді 2014 року , і навіть посмертно за заслуги перед Україною не нагороджений самим простим орденом. Нічого особистого тільки ФАКТИ.Якщо це прочитає Олександр Олексійович прошу вибачення тільки в нього.
Ольга Показати IP 17 Листопада 2017 10:08
А. Полінкевич хороша і порядна людина. А ця ситуація це наклеп

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus