USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Головний стратег Трампа Стів Беннон пішов з посади

18 Серпня 2017 23:09
Головний стратег американського президента Стів Беннон звільнений.

Про це повідомили в Білому домі через три дні після того, як Дональд Трамп назвав його "хорошою людиною, не расистом", але відмовився прямо відповісти на питання про подальшу долю свого колись найближчого радника, пише Російська служба Бі-Бі-Сі.

Беннон потрапив в опалу пару тижнів тому, а після слів Трампа виступив у ліво-ліберальному журналі з інтерв'ю, в якому назвав білих расистів "маргінальними клоунами" і порадив своєму босові стримати войовничість на адресу Північної Кореї, а також перейти в наступ у "економічній війні" із Китаєм.

"Глава апарату Білого дому Джон Келлі і Стів Беннон прийшли до спільного рішення про те, що сьогодні у Стіва останній робочий день", - йдеться в заяві прес-секретаря Білого дому Сари Хакабі Сандерс.

Беннон, відомий ультраправими і націоналістичними поглядами, вважався лідером яструбів у Білому домі і був головним ідеологом президентської кампанії Трампа під гаслом відродження "колишньої величі Америки".

Беннон був правою рукою Трампа в перші місяці президентства. Недруги домагалися його відставки, підозрюючи стратега у зливах подробиць про хаос і підкилимну боротьбу в Білому домі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus