USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

«Іде побудова системи влади, яка буде розчавлювати тих, хто має іншу точку зору», - Гузь

24 Березня 2017 13:25
«Зараз в Україні існує «побудова централізованої системи влади, яка буде «розчавлювати» тих, хто має іншу точку зору, і готовий боротися». Таку думку висловив народний депутат Ігор Гузь під час прямого ефіру в програмі «Іванська Day» на каналі Чорноморської телерадіокомпанії.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата України.

Нардеп підкреслив, що президент вже «створює централізовану ієрархічну систему, яка в майбутньому має контролювати нашу державу». Зі слів Ігоря Гузя, медіа – це перший чинник, адже «видно вплив Адміністрації на все більшу кількість телеканалів. Зараз телеканал «Тоніс» переходить фактично в орбіту Петра Порошенка, змінилася також риторика каналів «News One» та «112-Україна», канал «Інтер» дуже позитивно висвітлює діяльність президента».

Другий чинник, на його переконання – це «олігархи: Ахметов, Фірташ, Пінчук. Фінансові можливості: централізація, дії Національного банку та правоохоронна система».

Депутат зауважив, що сьогодні держава тисне на політиків, зокрема, збирає інформацію через незаконне прослуховування приватних розмов телефоном. «Кожен депутат Верховної Ради знає, що його телефон прослуховується, мій і моїх помічників теж. Це факт. СБУ збирає якусь інформацію. Іде побудова централізованої системи», - повідомив він.

Обговорили і питання виконання рішення РНБО щодо блокади. Зокрема - відсутність реакції активістів, які беруть участь в блокаді на Сході країни.

«Блокаду ще з самого початку мала робити держава. Активісти не зовсім довіряють державному апарату як такому, лишаються редути на Донбасі для того, щоб бачити, чи дійсно рішення буде виконуватися, тому ці активісти мають аргументи, щоб не довіряти державному апарату», - наголосив нардеп.

Він додав, що в цілому в багатьох питаннях у нього «збігаються думки з нардепом Володимиром Парасюком», однак він підтримує тезу щодо нелаконічного вчинку Парасюка на блокаді.

Також ведуча Тетяна Іванська поцікавилася стосунками нардепа Ігоря Гузя із головою ОДА Володимиром Гунчиком, адже волинські журналісти неодноразово писали про певні конфлікти між ними. «Це людина, котра не готова йти на діалог, а на такій посаді - це великий мінус. Він довгий час пропрацював на заводі Петра Порошенка, і в нього такий «заводський» підхід: я господар, а всі інші – це люди нижчого сорту і це не тільки моє бачення», - зазначив Ігор Гузь.

Нагадаємо, активісти, які 13 березня прийшли в ОДА з вимогою звільнити затриманих блокадників ОРДЛО, заявили: голова Волинської ОДА Володимир Гунчик не підтримує блокаду, бо, зокрема, є акціонером автомобільного заводу, який має прямі бізнес-стосунки з країною-агресором - Росією.

Крім того, депутати Волинської облради від БПП у повному складі на чолі з головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком не прийшли на сесію облради, де розглядали питання заборони торгівлі з терористами. Натомість, у цей час голова ОДА, який пройшов в раду за списком БПП, у своєму робочому кабінеті вирішував партійні завдання, змушуючи сільських голів поповнити ряди партії.

Окремо, він розповів про налагоджений діалог голови обласної ради Ігоря Палиці із народними депутатами, які представляють Волинь в парламенті.

Йшлося також про можливих аудиторів НАБУ Брауна та Сторча, наслідки торгівельної блокади, легалізацію видобутку бурштину на Волині та російські військові бази у Придністров'ї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
51 омбр(розформ) Показати IP 24 Березня 2017 13:51
Де була твоя правильність коли Клімчука ставив на коліна.
Знаючий до 51 омбр(розформ) Показати IP 24 Березня 2017 16:08
Залиште вже в спокої Клімчука. Вічна пам'ять.
Индюк Показати IP 24 Березня 2017 14:56
Гузь сам в этом всем уже сколько лет участвует
Гусак до Индюк Показати IP 24 Березня 2017 16:10
Правду відкриває тобі, український народе. Бо ти зараз прийдуть вибори, знову продасиш свій голос за гречку, а потім звинуватимеш владу, і нардепів......що хр*нові.
Сюкопар Показати IP 24 Березня 2017 15:22
Шкодує Гузь, що бардак закінчується.За "нелаконічні дії" будуть карати, а так хотілося ще щось нелаконічне вичворити. Доречі - чувак входиться в правлячу парламентську більшість, тобо він і є - влада.
Виборець. Показати IP 24 Березня 2017 15:44
Так він і бере на себе відповідальність, також за це. Ми постійно на зустрічах чуємо, я також влада, і я також несу за це відповідальність.
Таня Показати IP 24 Березня 2017 15:48
Гузь - чудовий політик, один з небагатьох,які переймаються проблемами свого виборчого окуруг і не тільки. Він за місяць робить більше, ніж ви за рік. Тому, шановні, майте міру і в критиці. А також повагу до себе, не виливайте багато бруду на інших, то і на ваші "халяви" менше бризків потрапить.
Анонім до Таня Показати IP 24 Березня 2017 16:27
Назви хоч один закон авторства цього чудового політика, який спростив тобі життя?
Політик Показати IP 24 Березня 2017 16:15
Скажу просто - Гузь народний депутат. А ви хто? Отак і судите по собі. Станете народними депутатами, зробите щось краще - тоді і пишіть...
Виборець до Політик Показати IP 24 Березня 2017 23:22
Тобто, якщо став депутатом- ти поза критикою тих, хто ними не став? "Вору в законе предъяву может сделать только вор в законе" ( понятия).
Лікар до Політик Показати IP 25 Березня 2017 00:20
Станете лікарем, будете обсуждати лікарів.
Роксолана Показати IP 24 Березня 2017 20:32
Нарешті на Волині завелись нормальні народні депутати. Хоча візуально мені дуже подобається Ігор Лапін, але голосувала би за Гузя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus