USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Імбир, мед та лимон не вилікують від коронавірусу

2 Квітня 2020 23:27
Вживати мед, лимон чи імбир для того, щоб почуватися краще під час хвороби, – можна, але ці продукти не є ліками від коронавірусу COVID-19.

Про це заявив експерт ВООЗ Майкл Раян, відповідаючи на запитання про методи лікування COVID-19, написало видання Sky News. Він наголосив, що станом на 1 квітня немає жодного перевіреного способу лікування вірусу.

«Люди повинні почуватися вільно, продовжуючи вживати продукти – наприклад, мед, лимон, імбир – які дозволяють їм почуватися краще під час хвороби. Але вони ні на хвилину не повинні думати, що це ліки», – відзначив Раян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лікар Показати IP 3 Квітня 2020 08:26
Ніхто і не каже, що це ліки але це засоби підняття імунної системи у весняний період коли ще мало вітамінів в організмі людини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus