USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Інавгурація Джо Байдена у Вашингтоні: онлайн-трансляція

20 Січня 2021 18:54
Сьогодні, 20 січня, у Вашингтоні на сходах Капітолія, де засідає Конгрес, відбувається інавгурація 46-го президента США Джо Байдена.

Це одна з найграндіозніших подій для Америки, за якою стежить увесь світ. Спершу Байден складе присягу, потім звернеться до американців з інавгураційною промовою, інформує 24 канал.

Церемонія інавгурації відбудеться у Вашингтоні на 12:00 за місцевим часом (19:00 за Києвом). Новообраний президент складе присягу біля будівлі Капітолію.

Пряма трансляція інавгурації Джозефа Байдена:
Зазначимо, що церемонія інавгурації Байдена відбувається за безпрецедентних заходів безпеки через нещодавній штурм Капітолію прихильниками Трампа. З цієї ж причини у Вашингтоні діє надзвичайний стан.

Так, близько 25 тис. військових Національної гвардії США прибули до Вашингтона для забезпечення порядку під час інавгурації обраного президента. Ця кількість американських нацгвардійців максимальна, яку дозволили в Пентагоні.

Центр Вашингтона повністю заблокований, охорону посилили у всіх держустановах.

Вплине на церемонію вступу на посаду нового президента США і пандемія коронавірусу: вона відбувається без військового параду, натовпів глядачів і святкових прийомів. Цього року не буде і традиційного балу за участю політичних діячів.

Після присяги, о 20:30 за місцевим часом (03:30 за Києвом), заплановано святковий захід під назвою Celebrating America.

Також інавгурацію і віртуальний концерт транслюватимуть на сайті Байдена, в YouTube, низка американських телеканалів - ABC, CNN і BBC.

Як повідомлялося, 45-й президент США Дональд Трамп вилетів із Білого дому до Флориди перед інавгурацією Байдена. Трамп став першим президентом за останні 152 роки, який не відвідав церемонію передачі влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus