USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ірина Констанкевич нагородила подяками ківерцівських медиків

15 Червня 2019 13:45
Урочистості з нагоди Дня медичного працівника відбулися 14 червня в актовому залі Ківерцівського районного територіального медичного об’єднання.

Людей, що вірно служать клятві Гіппократа, готові повсякчас прийти на допомогу хворим, привітали та вручили відзнаки народний депутат України Ірина Констанкевич, голова Ківерцівської районної ради Олександр Гурський, перший заступник голови Ківерцівської РДА Юліан Таранчук, директор Ківерцівського ТМО Михайло Слижук. Про це інформують на сайті нардепа.

«У ці непрості часи ви маєте велику мужність і віру в те, що в нашій країні все буде якнайкраще. Сьогодні, у ваше професійне свято, вклоняюся перед вами і дякую за щоденну працю, розуміння, терпіння до хворих та тих мізерних зарплат, труднощів, невідомості, що сьогодні стоїть перед кожним із вас. Та, незважаючи на всі труднощі, ви гідно виконуєте свій професійний обов’язок. Сьогодні я разом із вами і щиро вірю, що наша ківерцівська, волинська, українська медицина буде згори. Ми пройдемо цю темну смугу, повернуться наші найкращі лікарі, бо настане той час, коли і в нас будуть нові лабораторії, відремонтовані відділення, а наші лікарі будуть з достойними зарплатами і «золотими руками». У день вашого професійного свята щиро бажаю вам міцного здоров’я, щастя і нових звершень», – звернулася до присутніх Ірина Констанкевич.

За особливі заслуги у розвитку охорони здоров`я, професіоналізм, забезпечення високого рівня надання медичної допомоги жителям області та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника – подяками народного депутата Ірини Констанкевич нагороджені: колектив Ківерцівського районного територіального медичного об’єднання, Олександр Ващук лікар-хірург, лікар-уролог хірургічного відділення Ківерцівського РТМО, Тетяна Кисляк – сестра медична-анестезист відділення анестезіології та інтенсивної терапії Ківерцівського РТМО, Валентина Мороз – лікар неонатолог акушерсько-гінекологічного відділення Ківерцівського РТМО, Людмила Киричук – бухгалтер І категорії Ківерцівського РТМО, Оксана Ващук завідувачка неврологічного відділення Ківерцівського РТМО, Ірина Мартинюк – завідувачка інфекційного відділення Ківерцівського РТМО, Тетяна Лаговська – сестра медична хірургічного відділення Ківерцівського РТМО.

Справжнє свято пісні і танцю для медиків та гостей закладу влаштували аматори Ківерцівського районного будинку культури.

Цього дня привітання від народного депутата для медичних працівників лунали і у Цуманській районній лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus