USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Коли на проспекті Волі в Луцьку дозволять рух транспорту

2 Вересня 2021 14:55
Рух транспортних засобів проспектом Волі планують відновити в жовтні. Все залежатиме передусім від погодних умов.

Про це повідомив секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко під час презентації проєкту реконструкції проспекту Волі.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк розповів, що цього року в рамках реконструкції заплановано зробити основу покриття, покласти чорновий шар покриття та розпочати влаштування покриття на тротуарах і велосипедних доріжках. Весною 2022 року закінчуватимуться роботи з викладення тротуарів і велосипедних доріжок, а також розпочнуться роботи з озеленення, оновлення малих архітектурних форм. Уже влітку 2022 року будуть продовжуватися роботи з дорожнім покриттям.

За його прогнозами, у жовтні цього року вдасться відновити рух транспорту проспектом Волі. А весь ремонт на Волі хочуть завершити до вересня-жовтня 2022 року.

Юрій Безпятко закликав поки не озвучувати попередні терміни, коли буде відновлено рух транспорту, адже все буде залежати насамперед від погодних умов.

«Попередньо ми говоримо про жовтень – початок чи кінець місяця. Багато що від нас не залежить. Все має бути зроблено якісно», – наголосив він.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus