USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Коли ми усе поремонтуємо, що ці бісові діти робитимуть?» - Клімчук про голів райрад

9 Березня 2011 12:51
Голови райрад Волині через два місяці після прийняття бюджету просять у державної влади про фінансування, яке, поза тим, прийнятим бюджетом не передбачено.
Про це розповів голова облдержадміністрації Борис Клімчук 9 березня під час оперативної наради.
Наприклад, голова Рожищенської райради Андрій Музика підписав листа з проханням дофінансувати певні об’єкти району.
«Звернулися до мене про проведення ремонту покрівлі на 3 мільйони 400 гривень, харчоблок підлатать у них на 232 тисяч, для завершення робіт з тепломережі котельні ще мільйон шістсот. Дата – 28 лютого, рівно два місяці після прийняття бюджету», - розповів Клімчук.
«Ну проснулися хлопці, спали, спали, дрімали. І тут проснулися написали пісьмо на шість мільйонів гривень», - додав губернатор.
«У резолюції я написав, роз’ясніть пану А.Музиці ази бюджетного процесу в державі, в тому числі, що будуть робити в районі Музика та голова РДА, коли ми оце все повирішуємо, прикриємо, поремонтуємо, заліземо на кришу – що ці бісові діти будуть робити в районі, га?», - додав губернатор.
Клімчук також сказав, що до нього звернулися депутати Ратнівської районної ради про недопущення закриття дільничних лікарень. Хоча у функціях ОДА – лише рекомендувати зміни в діяльності медичної сфери – усе інше повноваження місцевих самоврядів.
На противагу Рожищенській та Ратнівській райрадам Клімчук зачитав уривки «правильного» листа від керманичів Камінь-Каширського району Віктора Суса та Івана Вовка щодо села Карпилівка, де будується соціально-культурний центр.
«Залишилося 250 тисяч, 100 вони знаходять самі, 150 просять у нас. Як в тому відмовити цим порядним людям?.. Серйозний лист, аргументований до йоти. З цифрами, копійками», - прокоментував Клімчук.
«От вам дітки молоді, які народилися в часи незалежності і не застали часи Радянського Союзу, була така рубрика в газетах радянських: «Два світи, два способи життя». І в тих газетах з однієї сторони були обездолені американські діти, які просять милостині на вулицях, а з іншої сторони щасливі українські чи совєцькі піонери. Так і тут – два світи, два способи життя. Одні з сошкою, а другі з ложкою», - додав губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Плуто Показати IP 9 Березня 2011 13:53
Та ж Музика в житті палець в палець не вдарив. Все за нього робили, а він старався зробити розумний вигляд та грамоти вручати. Та й Горбач недалеко втік. Везе рожищенцям на нероб, яких вони і заслуговують.
Бандура до Плуто Показати IP 9 Березня 2011 23:44
І за "дивним" збігом і в Ратно і в Рожищах залишились голови минулих скликань, один від Нашої України інший від Батьківщини. Що іще можна сказати ...
рожищенський чиновничок Показати IP 9 Березня 2011 16:09
Редзій(головний лікар рожищенської црл) їм(головам) 2-3 місяці талдичив що проблема буде з црл - а ті дійсно як два пута...схаменулись після завтра
квіточка Показати IP 10 Березня 2011 09:37
всі такі розумні аж пре....по-перше тут ніщо інше не домінує як політична приналежність...попросили бачте не так!!! а по-друге ця проблема не вперше піднімається, а розголос який піднявся зараз ніщо інше як поганий піар!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus