USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Конфлікт та зламана щелепа: як «розважалися» у сільському клубі біля Луцька

22 Квітня 2018 15:39
У клубі села Брище Луцького району між відвідувачами виник словесний конфлікт, під час якого один з чоловіків ліктем зламав щелепу іншому.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 13 квітня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 19 січня 2018 року у селі Брище Луцького району, в клубі на вулиці Миру, 54 між двома чоловіками на ґрунті особистих неприязних відносин виник словесний конфлікт, тож обвинувачений наніс іншому учаснику конфлікту удар ліктем правої руки в щелепу з лівої сторони, внаслідок чого спричинив потерпілому тілесне ушкодження у вигляді перелому нижньої щелепи в ділянці 8-го зуба зліва, яке, згідно з висновку експерта, відноситься до категорії тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості за ознакою тривалого розладу здоров'я, оскільки для його загоєння необхідний час більше 21 доби.

Обвинувачений повністю визнав свою вину у вчиненні злочину, однак цивільний позов потерпілого до нього про відшкодування майнової, моральної шкоди та витрат на правову допомогу не визнав.

Відтак, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 1 рік, проте на підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо той протягом 1 року не вчинить нового злочину. До того ж суд ухвалив стягнути з обвинуваченого майнову та моральну шкоду потерпілому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus