USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Контрактника з Волині знайшли повішеним у військовій частині

18 Лютого 2020 09:14
17 лютого у військовій частині в Житомирі знайшли повішеним військовослужбовця з Волині.

Військовий прокурор Житомирського гарнізону Ігор Кринін у коментарі Житомир.info підтвердив цю інформацію та уточнив, що тіло військового контрактної служби знайшли у душовій кімнаті гуртожитку на території військової частини А3358 (вул. Київське шосе, 42).

Як стало відомо Віснику, загиблий -1995 року народження, родом із села Невір Любешівського району. Разом із дружиною проживали у Луцьку. Дітей немає.

«17 лютого о 9:30 год. до прокуратури гарнізону надійшло повідомлення від командира частини про військовослужбовця, якого знайшли повішеним у приміщенні гуртожитку. На місце виїжджала військова прокуратура гарнізону, Житомирський міський відділ Національної поліції та Житомирський зональний відділ Військової служби правопорядку», - повідомив військовий прокурор Житомирського гарнізону полковник юстиції Ігор Кринін.

На місці, а саме у душовій кабіні в приміщенні гуртожитку військової частини А3358 виявили тіло військовослужбовця зі слідами странгуляційної борозни на шиї (слід від здавлювання шиї петлею). Під час огляду знайшли його мобільний телефон, на якому заставкою був скріншот з передсмертною запискою, що свідчить про одну із версій стосовно самогубства.

Відомості про смерть Житомирським міським відділом поліції внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 КК України (Умисне вбивство) для здійснення досудового розслідування та перевірки усіх можливих версій. Процесуальне керівництво у провадженні здійснюватиме Військова прокуратура Житомирського гарнізону. Тіло доставили у морг на розтин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дмитро Показати IP 19 Лютого 2020 21:24
Жаль хлопця. В новинах передавали що в записці йшла мова про психологічний тиск від коллекторів. Дедалі частіше через цих гaндoнiв українці зводять рахунки з життям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus