USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк, Ковель, Нововолинськ – без світла. Аварійні відключення у всій Україні

23 Листопада 2022 14:45
Внаслідок масового обстрілу російськими терористами об‘єктів енергетичної інфраструктури в Україні у низці міст та сіл – значні перебої з постачанням електроенергії.

Про повну відсутність електроенергії у містах повідомили мери Ковеля, Львова та низки обласних центрів.

Читати ще: Росіяни запустили ракети по Україні: під загрозою об’єкти критичної інфраструктури

Луцький міський голова Ігор Поліщук інформував про перебої та закликав чекати інформацію від енергетиків.

Як повідомив Нововолинський міський голова Борис Карпус, у Нововолинській громаді та у всій області екстрено відключили електропостачання.

Орієнтовний час відновлення електропостачання на Волині – до 15:00 24 листопада, повідомили на гарячій лінії «Волиньобленерго».

«У всіх регіонах відбуваються аварійні відключення.

Це необхідний крок для захисту електромереж від додаткових технологічних аварій та підтримки роботи енергосистеми.

Ремонтні бригади разом з підрозділами ДСНС почнуть ліквідацію пошкоджень одразу по закінченню повітряної тривоги. Але через мороз та льодяний дощ в деяких регіонах аварійно-відновлювальні роботи на об’єктах, пошкоджених ракетами терористів, можуть тривати довше», – повідомили в Укренерго.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 23 Листопада 2022 20:14
Волинь як завжди позаду усіх. Мери повідомили про аварійне відключення - а то без них ніхто і не побачив, що зникли світло, водопостачання, тепло. І на цьому все? Для того мери? Які заходи попередньо вжиті? Ніяких пунктів у Нововолинську немає. Генераторів влада не закупила. Сидять рівно і більше нічого.
Руслан Показати IP 23 Листопада 2022 21:36
Не тільки Волинь...вся Україна....весною ж мали бути шашлики.. без війни....і т.д.. Центральна влада про...а, місцеві царьки і поготів....війна триває а крім піару немає нічого...альтернативні джерела енергії пох....ли, як в про решту всього....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus