USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кравчук прикрився мною на виборах, – Кварцяний про свій вихід з Фронту Змін

13 Березня 2011 09:01
Головний тренер луцької «Волині», депутат Луцької міськради Віталій Кварцяний написав заяву про вихід із фракції «Фронту змін» у міській раді та про вихід із самої партії.
Про це Кварцяний розповів 12 березня на післяматчевій прес-конференції після матчу «Волині» та київського «Арсеналу», – пише СіД.
Це рішення тренер мотивує втратою довіри до очільника обласного осередку «Фронту Змін», першого заступника луцького міського голови Святослава Кравчука.
Відповідаючи на запитання стосовно ухвалення компромісу між міськвиконкомом та ФК «Волинь» у питанні довгострокової оренди стадіону «Авангард», Кварцяний сказав: «Я дуже шкодую, що нашим містом, нашою областю керують такі люди. Люди, які не розуміють футбол, його роль, не розуміють, що потрібно для розвитку футболу».
Він зазначив, що заяву про вихід із фракції та партії написав два дні тому. І додав: «Я втратив довіру до Кравчука, який обіцяв перед виборами сприяти у вирішенні багатьох питань життєдіяльності клубу, фактично прикрився мною, моїм іменем під час виборів, а тепер нічого не робить».
Тренер-депутат пояснив також, що підготовку до першого в сезоні матчу на домашній арені клуб мусив проводити самостійно, без будь-якого сприяння міської влади.
«Коли прийшов час готувати стадіон, усі – його директор, Кравчук, вся влада сховалася. Не було нікого. Ми самі 100 тонн снігу вивозили, гроші для закупівлі прожекторів самі шукали, ніхто не допоміг», – сказав Кварцяний.
Щодо перспективи ухвалення договору довгострокової оренди Кварцяний сказав тільки, що, на його думку, не було сенсу створювати спеціальну комісію у цьому питанні. «Треба було роздати роботу: той одне робить. Той інше латає, той те будує», – вважає він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
фізкультурник Показати IP 13 Березня 2011 09:32
Ну, і яка роль цого футболу на Волині? Щоб кілька десятків хлопців отримували тисячі зелених, пару чоловік отримували мільйни, а мешканці Луцька із зарплатами 1500-2000 грн фінансували з бюджету утримання цих дармоїдів? Яке це відношення має до масових занять українців фізкультурою і оздоровленням? Коли йду повз стадіон у дні футбольних матчів і бачу навколо нього масову пиятику, смітник, юнаків і дівчат з цигарками в роті мені хочеться взагалі ліквідувати цей футбол.
Роман Показати IP 13 Березня 2011 09:51
ну да, ще нам футболістів при владі не вистачало... ось тоді точно заживемо..
дідо Показати IP 13 Березня 2011 09:55
Тепер нехай відмовиться від депутатського мандата, бо став Кварцяний депутатом через Фронт Змін... Кварцяний-тушка ?
anti burж Показати IP 13 Березня 2011 10:41
Буржуї віддайте стадіон клубу.І сам не гам і комусь не дам.Страшно дивитися на будівлю, на стільчики, фасад ітд... бігову доріжку ось уже енний рік роблять.З жиру біситесь буржуї
ZuSiK Показати IP 13 Березня 2011 10:42
Нах йому те депутатство? Зарплата??? Чи в носі колупатись на сесіях???Як інші... по суті фронт змін вже не фінансується...і всі очільники та лідери обласних та районних осередків малу ту політичну силу в одному місці...разом з їхнім Лінивцем Сідом (з льодовикового періоду)
taras1986 Показати IP 13 Березня 2011 11:26
Я в шоці. Думав, нарешті, питання зі стадіоном розв'язалося, та ні... Нові хапуги при владі! Коли ж ви уже наберетеся? Я не хочу бачити таке поле і ліхтарі, як в Луганську! Я не хочу червоніти за своє рідне місто... Може багато хто не розуміє, що футбол-це не просто гра!!! З повагою,
дідо Показати IP 13 Березня 2011 11:41
У всьому світі футбол це бізнес,який заробляє добре гроші. Столяру вистачає бабла на палаци, а за його ПРИВАТНУ команду має платити громада міста.Не подобається цей стадіон,нехай побудує собі такий як треба. Пі.Сі. люди не за КВарцяного голосували ,а за Яценюка...то ж нехай валить з депутатства.
Фанат до дідо Показати IP 13 Березня 2011 14:00
Я памятаю наш стадіон "Авангард" при правлінні Антона Кривицького і вашого незрівнянного Кравчука (який до речі багато років опікувався в міськраді спортом).Побиті парапети,прогнивші деревяні дошки замість сидінь,пошкоджені комунікації та багато іншого.Про якість газону я взагалі мовчу:)І все ЦЕ заслуга вашого Кравчука:)Цікаво, йому тоді перед лучанами не було соромно за наше місто???Так і було б до сьогоднішнього дня. Василь Столяр взявши стадіон в оренду вклав тільки у його реконструкцію близько 15 мільонів гривень.Для порівняння одна лише трава яку використовують в усьому світі для футбольного поля коштувала більше 120 тис.грн.А утримання команди думаєте дешеве задоволення?:)))В середньому, утримання однієї команди у прємер-лізі по мінімуму коштує майже 5 млн.дол(Дані ПФЛ України)Як ви гадаєте зможе наше місто за власний кошт утримувати команду?:)))І ще ,на виборах я та ще багато моїх друзів голосували за Фронт змін тільки із за Кварцяного...
Л А Д О М И Р Показати IP 13 Березня 2011 12:55
Кварц нормальний чолов‘яга. Побільше б таких!
Фанат Волині Показати IP 13 Березня 2011 13:36
Футбольні уболівальники це не покірне бидло. Футбол це частина нашого життя. Нехай Кравчук це має на увазі. Помаранчевий Майдан нічому не навчив?
серж Показати IP 13 Березня 2011 16:45
Що не кажіть, а голосувало багато людей за Кварца, бо реально там в списку одні бариги окрім нього. на імені кварца пройшли в міську раду. одні хапуги , ще треба було щоб войнаровський і лойко пройшли ))) смішно, кравчук не серйозно поступає
Іван Показати IP 13 Березня 2011 18:53
В даному випадку люди голосували за Кварцяного. Бо Кварц - авторитет, а Сєня - кролик, вихованець Кучми та Пінчука.
Базарниця Показати IP 13 Березня 2011 20:19
Столяр і Кварцяний використали Кравчука та Фронт Змін аби стати депутатами. І це зрозуміло зі слів "великого поборника етики", адже ставав він депутатом для "сприяння у вирішенні багатьох питань життєдіяльності клубу...", а не громади міста. І ще, стосовно популярності тренера, він популярний завдяки матам на полі, бо пройшов у міськраду не по мажоритарці, а по списку. Геть Кварцяного з міськради!!! Мандат на стіл - і на стадіон - доріжки підмітати!!! А Кравчуку треба ретельніше придивлятися до союзників, і змусити Кварцяного звільнити місце у раді!!!
Перехожий Показати IP 13 Березня 2011 20:55
Голєва підбере
сердитый Показати IP 13 Березня 2011 21:36
...стадион был в общ.собственности, какая-то мразь украла его и теперь жители не могут пользоваться им для своего оздоровления...хотели капитализма - имеете...
лучанин Показати IP 13 Березня 2011 22:18
неадекват в регионы пойдёт!!!
taras1986 Показати IP 13 Березня 2011 22:30
У всьому світі футбол - це бізнес, але не у нас, правда не тільки футбол ((( Подивіться будь ласка на руїни стадіону в Житомирі чи ще в деяких містах України... За стадіоном потрібно доглядати, як і за усім іншим у цьому світі! А якщо там не будуть проводитися ніякі змагання, то навіщо його взагалі тримати, давайте зрівняєм із землею і бізнес центр побудуємо там!!! Треба ж за щось жити чиновникам міста!
1 Показати IP 13 Березня 2011 23:23
Продати стадіон Столяру і хай будує чисто футбольний комплекс.Але ж для цього рішення треба кожному депутату відстібнути, або мати свою більшість. От і будемо, як собака на сіні.
Політолог з пам"яттю Показати IP 14 Березня 2011 01:54
Щоб там не говорили, але нічого Кварцянний не додав "Фронту Змін". Яким він був на Вишкові, коли навіть Корчука не зміг перемогти на мажоритарці. А у 2006 Кварцянний балотувався до сільської ради села Ліпіни і також пролетів на окрузі. То про яку політичну вагу можна говорити. Він навпаки забрав голоси у фронтовиків. Поважаю його як футбольного фахівця, але у політику він поліз (чи його заштовхали) даремно. Його епатажу вистачає на прес-конференціях і ТБ.
Показати IP 14 Березня 2011 08:04
Кварц уже й тренерство кидав. Епатажний чоловік, однак невідомо хто ким на виборах більше прикривався. Може якраз дуже навпаки.
Анатолій Котлюк Показати IP 14 Березня 2011 08:55
Футбольний клуб "Волинь" формує імідж міста. І фінансувати його і підтримувати треба, бо чим ще тоді гордитемося?
Олександр Пиза Показати IP 14 Березня 2011 09:57
Нічого надто трагічного нема. Стадіон треба віддати в оренду на тих же 49 років Столяру і Кварцяному, - нехай інвестують. Віталій Володимирович просто подумав, що воно робиться за один день. Богдан Павлович цього не зробив за 5 років. Люди привикли за часів Союзу жити в брехні. І фраза "немає грошей" все одно сприймається "как то не до конца", як би сказав Шанований Жванецький. А якщо при бюджеті 600 млн. грн. на старті року і МІНУС 200!!! І треба навіть скорочувати робочі години в садочках, щоб не допустити звільнення людей, чи невиплату зарплати"! То де ж було взяти гроші та підготувати поле до гри з Арсеналом. А Кварцяний вважає, що Кравчук це Мусив зробити! Бо то ж ФУТБОЛ!!! Розмова з ним напередодні була, - при чому партія до футболу? Це хіба такі великі проблеми, про які так треба верещати? Як казали класики "на первом же скачке..."
МОП"УДАР" Віталія Кличка Показати IP 14 Березня 2011 10:13
2Олександр Пиза Для чого так писати "Як казали класики "на первом же скачке...""? Давайте дивитись реально на речі пан Кварцяний ніколи не був політиком а тим паче Вашим , він чудовий тренер Ви просто використали його фамілію на виборах. Він всеодно рано чи пізно від Вас пішов би це просто було питання часу. Тому не варто так висловлюватис до поважної людини ІМХО
А що треба було "такій поважній людині" відмовити? Я ЙОГО ТЕЖ ПОВАЖАЮ, як людину , як футболіста, як неординарного тренера, як депутата, теж питання можна виставити, чому не допомагає Тролейбусникам, вчителям, лікарям із зарплатою, невже він депутат лише для футболістів та вболівальників? А інших куди? Доречі, якось дуже "обезлічено" виглядає ваш коментар"..... :-) Ви непублічні в політиці? :-)
ФОМА Показати IP 14 Березня 2011 10:17
Футбол сучасна розвага для ситих людей.Стадіон потрібно повернути в ком.власність це міце відпочинку народу.!!
Прихильник Кварцяного Показати IP 14 Березня 2011 10:33
Та про що Ви говорите люди. Що саме додав Кварцяний ФЗ? Він пролетів на мажоритарці, то про яке прикриття можна тут говорити. Я впевпнений, що якби Кварцяного не було у списку ФЗ то Фронт мав би набагато більший результат. А так Вася Столяр просто делегував свою "шістку" Кварцяного до списків ФЗ, адже знав що по ФЗ він пройде.
Футболист Показати IP 14 Березня 2011 11:24
Поматросил Фронт Змин Кварца и бросил. Ах Кварц на Вышкове выборы не выиграл, а проиграл даже Корчуку. Родные, Корчук с помощью Шибы в свою избирательную кампанию вложил больше 5 млн. гривень бюджетных: и дорогу "он" заасфальтировал, и ремонты сделал, и удобрения бесплатно всему Вышкову пораздавал, и много ещё полезного для людей за счёт бюджета сделал. Не удивительно, что бабушки Вышкова оказались не фанатами Кварца. А вот по списку за Фронт Змин голосовало очень много фанатов "Волыни". Голосовали именно за Кварца, за то, что он решит в горсовете проблемы "Волыни". И главное, что он этого и не скрывал, а говорил на каждом шагу. Удивительно, что Пиза этого не знал, а сейчас удивляется, почему Кварц не взвалил ещё на свои плечи выполнение всех обещаний данных луцкими кроликами. А про проблемы подготовки поля, о которых Фронт Змин впервые услышал, Кварц говорил ещё в конце прошлого года. Ну что ж "была без радости любовь, разлука будет без печали". Но под Голеву Кварц не пойдёт, он же не дебил, который хочет стать почётным гражданином города как Бирюков. Он и так в уважухе и не только города, а и всей страны. Он пойдёт в ту политическую силу, которая реально ему может помочь, а такая в Украине сейчас одна осталась - Партия Регионов.
дідо Показати IP 14 Березня 2011 11:52
Кварц,манедат на стіл !!! будь людиною !!!
Anti-Mafia Показати IP 14 Березня 2011 14:01
Луцький стадіон це не тільки футбольна арена, це і місце фізичного оздоровлення для лучан.І про це слід всім пам'ятати. На ньому вже багато років гріють руки місцеві чиновники і підприємливі ділки. Команда Кривицького і той же пан Кравчук добре грілись на відкатах по його реконструкції... А що стосується футболу, то давайте бути чесними - нинішній футбол це один з видів бізнесу, надприбуткового бізнесу, на відміну від колишнього, справжнього футболу. Селяві, панове, це життя...
Х_фактор Показати IP 14 Березня 2011 21:22
Та Кравчук маріонетка, і це давно всім відомо. Тільки язиком ляпати може. Бездарний інженер, який накрав бюджетних грошей і тепер вважає себе великим менеджером. Правда, диплом економітса,правда, як Романюк і Кривицький не купив, зажав гроші.
taras1986 Показати IP 14 Березня 2011 21:24
Живу з людьми в одному місті уже стільки років, але думав, що ніколи нічого подібного не почую ((( Та хіба хтось забороняє оздоровлюватися вам на стадіоні? Приходь в любий момент, він завжди відкритий (скільки раз сам заходив)!!! Хіба нині стадіон не місце відпочинку? Чи туди під час матчів люди на працю ходять? До речі, реконструкція стадіону проводилася повністю за приватні кошти, про які відкати ви говорите? У нашій країні футбол - це не надприбутковий бізнес, це на даному етапі, скоріше, благодійництво!!! Та Кварц і ФК Волинь зробили для позитивного іміджу міста набагато більше, ніж всі політики!
Anti-Mafia до taras1986 Показати IP 14 Березня 2011 23:01
Шановний пане taras1986, абсолютно погоджуюсь з Вами, щодо ролі п.Кварцяного для іміджу Луцька, як футбольного міста. А на рахунок ремонтів та відкатів ви абсолютно неправі. В бутність Duoviratu Кривицького-Кравчука виділялись бюджетні кошти на ремонт стадіону і добудову центральної ложі. Будівництво здійснювало ДБК і пан Вайман добре знає про що тут говориться. Щодо благодійництва, раджу ознайомитись з фінансовими звітами FIFA, в тому числі і України.В час коли тисячі дітей потребують медичної допомоги і помирають від раку і лейкемії, а бабусі і дідусі пенсіонери, що кров'ю і потом створили цю країну побираються по смітниках,чекаючи подачки від київських та донецьких злодіїв в законі, мабуть цинічно витрачати БЮДЖЕТНІ мілліарди на гру в м'ячик...Всьому свій час.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus