USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через сніг у Києві – транспортний колапс, а в Херсоні зацвів бузок. Фото

14 Листопада 2018 21:12
У той час, коли Київ 14 листопада засипало снігом, у Херсоні помітили гілочка бузку в цвіту.

Світлину квітучої квітучої гілки опублікувала на своїй сторінці у Facebook місцева мешканка Тетяна Саломон.

На знімку видно, як самотня вкрита суцвіттям гілочка квітне на тлі дерев без листя.

«14 листопада - а у нас бузок!» - підписала світлину Тетяна Саломон.
Як повідомлялося, 14 листопада в Києві почався снігопад. Кияни виявилися не готові до снігопаду, не дивлячись на попередження синоптиків. Через сніг на дорогах столиці за станом на 18.00 сталося 498 аварій – багато водіїв тягнули до останнього з перевзуванням авто на зимову гуму. Місто паралізували 10-бальні затори.


Як повідомляє «Ua.news», за станом на 19:00 низка мостів через Дніпро, а також багато вулиць по всьому місту продовжували стояти в пробках. Мости були блоковані в напрямку Лівого берега, відносно вільно тільки на Північному. Рух ускладнений на розв’язці біля станції метро Теремки, на проспекті Перемоги в напрямку виїзду з міста, проспект Бандери забитий до станції метро Дорогожичі. Окружна та вул. Чорновола стояли через численні ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus