USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Мають галюцинації та схильність до суїцидів»: як лікують хворих у ковідному госпіталі на Волині

29 Листопада 2020 20:23
Коронавірус – системне ураження всіх органів.

На цьому наголосила медична директорка ковідного госпіталю у Боголюбах Наталія Скальська в інтерв'ю журналісту Андрію Гнатюку, пише «Конкурент» .

«Ми зараз маємо багато інсультів, порушень психічного плану. Люди мають галюцинації: слухові, зорові. Хтось відчуває незрозумілі запахи, хстось розповідає, що в нас в відділенні вибух стався. Декому ввижається, що до них приходять інші люди», – зазначила вона.

Із її слів, є психомоторне збудження, схильність до суїцидів, великий ступінь депресивних форм.

Читати ще: У кожного п'ятого COVID-пацієнта можуть спостерігатись психічні розлади. Дослідження

«Тих, хто є збудженими, ми стараємося прив'язати. Є хворі, які можуть піти через вікно. Схильні до таких психозів. Ми робимо з одноразових халатів м'ягкі петлі на руки. Тобто хворий на ліжку може робити все, він не прив'язаний до ліжка, але вийти з палати чи дійти до вікна, заподіяти собі таку шкоду не може», – пояснила Наталія Скальська.

Із її слів, медики ковідного госпіталю консультуються із психіатрами. Відтак таким хворим проводиться спецлікування. Зараз про психічні розлади говорять у всіх країнах світу, тому що головний мозок – мішень коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Maха Показати IP 1 Грудня 2020 09:01
ЦЕ ЖАХ !. Чому про побічку не говорить після лікування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus