USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан кличуть на фортепіанний концерт Дениса Яворського

19 Березня 2019 08:44
Концерт лауреата всеукраїнських та міжнародних конкурсів піаніста Дениса Яворського відбудеться 25 березня у Палаці культури міста Луцька.

У програмі - твори Йоганнеса Брамса, Роберта Шумана, Ференца Ліста.

Виступи цього молодого, але надзвичайно талановитого і закоханого у свою справу музиканта слухали в концертних залах України, Польщі, Чехії, Німеччини, Франції, Китаю. Творче бачення виконуваних ним творів відзначається свіжістю й глибоким проникненням у матеріал.

Найбільш примітними у репертуарі піаніста є виконання 12 етюдів ор.10 Ф. Шопена, 12 трансцендентних етюдів Ф. Ліста, Симфонічних етюдів Р. Шумана, 5 віолончельних сонат Л. Бетховена, 6 «мангеймскої» сонат В. Моцарта, 6 флейтовіх сонат Й. С. Баха, трьох скрипкових сонат Й. Брамса, двох скрипкових сонат С. Прокоф’єва.

Початок концерту о 19.00.

Квитки можна придбати в касі філармонії на Театральному майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus