USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани бояться втратити свій голос на виборах?

13 Серпня 2009 09:29

Опісля пропаганди в мас-медіа лучани стали частіше уточнювати свої персональні дані у Державному реєстрі виборців. Про це «Волинським Новинам» розповіли у відділі ведення Державного реєстру виборців Луцької міської ради. 

«Усього з початку року прийшло уточнити свої персональні дані в мерію 193 людини. Процес пожвавився опісля оприлюднення у ЗМІ, розвішуванні оголошень щодо необхідності не втратити свій голос на виборах», – розповіли у мерії. Тепер щомісяця до міської ради приходять по 30, а то й більше лучан. 
Загалом же у Луцьку нараховується 157 тисяч виборців. Проте це не означає, що кожна людина буде звертатися уточнювати свої дані: комусь байдуже, когось все влаштовує, а хтось просто не піде голосувати, – розповіли «Волинським Новинам».
 Довідково:
 Триває процес первинного уточнення персональних даних Державного реєстру виборців. Для перевірки запису про себе у Реєстрі можна звертатися до відділу ведення Державного реєстру виборців Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus