USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Луцький спиртзавод продають з аукціону. Фото

4 Березня 2021 11:59
Окреме майно Луцького місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт», що розташоване на вулицях Ковельській, 67 та Залізничній, 11, мають намір продати з аукціону.

Про продаж майна об’єкта малої приватизації повідомило на платформі аукціонів держмайна регіональне відділення Фонду державного майна України в Львівській, Закарпатській та Волинській областях.

Аукціон проведуть 30 березня 2021 року. Стартова ціна становить 20 693 327 гривень.

На продаж виставили 1 024 найменування будівель, обладнання, рухомого та іншого майна. Це, зокрема, зерновий склад, виробничий корпус спиртового цеху, приміщення корпусу горілчаного цеху, спиртосховище, котельня, корпус вуглекислотного цеху, виробничий корпус цеху ректифікації, адміністративний корпус, бардогосподарство, склади готової продукції, гаражі, паливна адміністративного корпусу, арочна споруда, трансформаторна підстанція, склади, вагончик, артезіанські свердловини, АЗС, каналізація, огорожа, електричні двигуни, резервуари для спирту, котли, цистерни, розливочні машини, насоси, установка перегону спиртів, виробниче обладнання, комп’ютерна техніка, меблі тощо.

Загальні площі земельних ділянок, де розташовані об’єкти приватизації, становлять 2,2906 гектара (вулиця Ковельська, 67) та 0,0918 гектара (вулиця Залізнична, 11).

Нагадаємо, ще минулого року Волинська обласна рада зверталася до центральної влади з проханням не приватизовувати Луцьке МПД ДП «Укрспирт». На той момент на підприємстві працювали близько 150 людей.

Луцьке МПД державного підприємства «Укрспирт» засноване в 1946 році. Воно є одним із найстаріших підприємств Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Луч... Показати IP 4 Березня 2021 14:01
Куплять, підприємство, розженуть працівників , зметуть з лиця землі всі заводські будівлі, і збудують новий житловий комплекс, як зараз робиться. І буде наша країна " процвітати" без промисловості і робочих місць, зате все в нових бетонних коробках.
Додік до Луч... Показати IP 4 Березня 2021 14:26
Просто Луцьк поступово перетворюється в "спальне місто", щось на кшталт "спальних районів". Робота за кордоном, а проживання (частково, тимчасово) в Луцьку, але це не може тривати надто довго...
Івін Показати IP 4 Березня 2021 22:21
Типовий приклад, коли неефективне керівництво волинськими ресурсами здійснюється неволинськими менеджерами. ДП "Луцький СГК" до 2010 року був лідером галузі. Продукція - була одним з еталонів якості в Україні. Після впровадження зовнішнього ("київського") керівництва - почався запланований занепад. "Поліська" - любимо, пам'ятаємо, сумуємо...
Дарвін до Івін Показати IP 5 Березня 2021 14:10
ЦЕ "керівництво" знало що робить, все йде по плану.
Лучанка Показати IP 18 Березня 2021 10:22
В час пандемії, коли потрібен спирт продати в приватні руки! В зелених реально розум відсутній, від слова - взагалі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus