USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Медведчук подав на Лещенка до суду

14 Вересня 2017 08:52
Громадський рух «Український вибір – Право народу» Віктора Медведчука подав до суду за наклеп на народного депутата Сергія Лещенка, інформує Детектор медіа.

«Прагнучи штучно створити широкий громадський резонанс, Сергій Лещенко систематично публікує однотипну, явно завчену інформацію, бездоказово звинувачуючи опозиційного політика Віктора Медведчука в прямій злочинній змові з владою в особі президента України і керівництва СБУ у використанні “чорних” схем за участю нібито контрольованої Медведчуком швейцарської компанії Proton Energy», - зокрема, йдеться в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКИЙ АКТИВІСТ РУХУ МЕДВЕДЧУКА ПРИЧЕТНИЙ ДО ПРОРИВУ КОРДОНУ СААКАШВІЛІ

У відповідь Сергій Лещенко написав у Фейсбуці:

«Вчора дізнався, що Медведчук подав на мене в суд. Днем раніше перший заступник глави СБУ, генерал-лейтенант Демчина направив позов проти журналу “Новое время”. "Обидва позови стосуються обставин переділу ринку автогазу, в результаті чого українські громадяни, пограбовані багаторазово, стали жертвою ще одного брудного договорняка – у виконанні Порошенка-Медведчука – і змушені платити за автогаз в півтора рази більше.

Ну що ж, із Медведчуком ми сподіваємося побачитися в суді. Як справжній мачо, він же не буде ховатися за спиною адвокатів і особисто прийде захищати свою честь, правда?».

Нагадаємо, 11 вересня стало відомо, що перший заступник голови СБУ Павло Демчина подав позов до Подільського районного суду Києва на видавничий дім «Медіа-ДК», який видає журнал «Новое время», і главу Центру протидії корупції Віталія Шабуніна.

Як повідомляє видання, раніше адвокат пана Димчини скерував до редакції два звернення. В одному він вимагав спростувати опубліковану у статті «Служба беззаконня України. СБУ тисне на бізнес заради особистої вигоди» інформацію про те, що Демчина причетний до утворення монополії компаній, близьких до Віктора Медведчука, на ринку зрідженого газу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus