USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мікрорайон ТЦ «ПортCity» у поліції визнають проблемним

23 Березня 2017 09:21
У мікрорайоні вулиці Сухомлинського поблизу ТЦ «ПортCity» у Луцьку існують проблеми з охороною громадського порядку: вирішити питання поліція міста намагається спільно з патрульними.

Про це йшлося під час 20-ї сесії Луцької міськради 21 березня.

Під час звіту головного поліцейського міста член фракції «УКРОП» Сергій Балицький поцікавився, як працює поліція в напрямку безпеки поблизу ТЦ «ПортCity», де трапляється багато інцидентів.


Начальник Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Олег Кічук відповів, що наразі існує проблемне питання в охороні громадського порядку мікрорайону ТЦ «ПортCity» (вулиця Сухомлинського), де збираються неповнолітні, завдають тілесних ушкоджень, є факти пограбувань. З його слів, він надав пропозиції керівнику патрульної поліції Луцька і той ухвалюватиме своє рішення. Олег Кічук зазначив, що у вказаному мікрорайоні зафіксували грабіж та нанесення тілесних ушкоджень неповнолітньому, і зараз справи скерували до суду. Він запевнив, що працює над цим проблемним питанням разом із патрульною поліцією.


На запитання депутата Сергія Савчука про найбільш небезпечні райони у Луцьку він повідомив, що криміногенна ситуація в розрізі районів не змінюється з 1990-их років: найбільше крадіжок скоюють у спальних мікрорайонах – це 33-й та 40-й квартали, також там і в мікрорайоні проспекту Відродження відбувається найбільше пограбувань у нічну пору, коли відсутнє освітлення. Часом, мовляв, потерпілі у стані алкогольного сп’яніння самі не можуть пояснити, де був скоєний злочин.


Нагадаємо, очільник луцької поліції повідомляв, що наразі навантаження становить 362 кримінальні провадження на рік на одного слідчого та 724 заяви та повідомлення на дільничного офіцера. Попри те, що вакансії у відділі укомплектували молодими офіцерами-випускниками вишів, необхідно ще 1-2 роки, щоб молоді офіцери поліції навчилися працювати самостійно.

Також Олег Кічук визнав, що поліція наразі не може навести лад у місті з гральним бізнесом через прогалини в законодавстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Рома Показати IP 23 Березня 2017 10:23
Проблема вирішується дуже просто - потрібно гнати в шию Шпигу і його родича Кічука!!!
Місцевий Показати IP 23 Березня 2017 16:53
Просто поліцаї бояться. Колись дві людини ППС робили більшу роботу, ніж теперішні 4 екіпажа селфістів.
Прошка Показати IP 24 Березня 2017 08:44
Піднімітть зарплату дільничним, збільшіть кількість дільничних. Падлюк у штабі вже зашкалює. Реформа гівно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus