USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині продали стару лазню за чверть мільйона: ціна виросла у 22 рази

21 Жовтня 2021 11:56
Старе приміщення лазні, яке пусткою стояло в Любомлі, продали за 250 тисяч гривень, хоча стартова ціна будівлі була лише 11,16 тисячі гривень.

Аукціон з продажу оголосила Любомльська міська рада, яка є власником цього нерухомого майна. Йдеться, зокрема, про будівлю лазні, розташовану на вулиці Незалежності, 58. Загальна площа приміщення - 527,9 кв м, а розташоване воно на земельній ділянці площею 0,199 га.

Торги відбулися 18 жовтня. Щоправда, повторно. На першому аукціоні стартова ціна була вдвічі вищою – 22,3 тисячі гривень (саме така залишкова вартість об’єкта, відповідно до висновку експертної оцінки).

Читати ще: Розвалюхи за мільйони: як на Волині продають старі приміщення і чому відмовляються переможці

Свої пропозиції на аукціон подали четверо учасників. Переможцем визнали покупця, який запропонував найбільшу суму – 250 тисяч гривень. Ним став депутат сусідньої Вишнівської громади, місцевий підприємець Віктор Козел, який займається вантажним автомобільним транспортом.
Наразі тендерний комітет очікує на підписання угоди.

Якщо учасник, якого визнали переможцем, відмовиться, то нерухомість продадуть іншому покупцеві, який запропонував нижчу ціну. У цьому випадку сума, виручена за продаж приміщення, яка надійде до бюджету Любомльської громади, буде суттєво нижчою – 65 тисяч гривень.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Alex Показати IP 21 Жовтня 2021 13:01
200% що переможець відмовиться від підписання угоди)))
Спиридон Показати IP 21 Жовтня 2021 13:40
Це давно випробуаана схема. Куплять за 65 і зі всіма поділились. Продвець-злодій!
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2021 12:28
Що таке 250,це 10 тисяч зелених,порівняно копійки за таке велике приміщення,продають все що хочуть вже
ЗМІ Показати IP 24 Жовтня 2021 08:37
Інформація для долбодятлів. Коли були продані корпорації СКФ акції Луцького підшипникового заводу, то такі долбодятли, які тут виступають зі своїми висерами, сказали, що дешево, що нині покійний директор підприємства Володимир Меркулов "взяв на лапу". Можливо, й взяв. Але підприємство процвітає. Є робота людям, є зарплпта, є соцпакет, є житло. А Віднницький підшипниковий №16, де працювали 14 тисяч чоловік, "дорого" купили кацапи-диверсанти. Сьогодні на цьому підприємстві працюють 70 чоловік, виготовляють алюмінієві розкладушки. Іноді варто продати таке підприємство за 1 гривню з тим, щоб не пропало, як пропала ця лазня. Щоб не заросло кропивою і чортопролохом. Тільки продати розумним людям, у яких в голові не рідкий кал, а мізки. А згодом воно окупиться. Це (ще раз наголошую), інформація для оленів, які не бачать далі носка свого порваного чобота.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus